yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 23.Bölüm
sirf bu dizi için günlük yol param 10 ytl arkadaslar yetismek için taksi metro ne varsa biniyorum ve tan 13:30 evdeyim sans iste anca yetisiyorum ve eve gelmeden kardesime trt1 açik kalsin gelince tv açmak ile ugrasmayim diyorum eheü
ben de yetismek istiyorum ama bir türlü yetisemiyorum dizinin bölümlerini izleyebilecegimiz adres yokmu ya?tekrar yarisacaklar ve ne oldu çok merak ediyorum,bütün is yüzbasiya kaldi ya..izleyebilecegimiz bir adres varmi bilidginiz?
a_rzu yazdı:bende izleyemedim fakat özet mükemmel olmus izlemis kadar oldum tesekkürlerSmile)yüzbasi nasil ortya çikaracak ve ne zaman olacak,çok merak ediyorum,isler iyice karisiyor...
ya bende izleyemedim okuldaydim amam özeti okuyunca gerçekten izlemis kadar oldum.bugün okulda ögle arasi izleyemedim ari dizinin sesini duyayim dedim annemi aradim 10 dk falan diziyi dinledim.nerdeyse diziplin cezasi alcaktim..derslerdeki anormal davranislarim yüzünden..sürekli disari çiktim da ... Smile SmileBlushBlushBlush
Okulda oldugum için izliyemedim ama Lady Choi yine yapmis yapacagini..Bölüm özetleti için tesekkürler...
bence bu site dizi çekip upload etmeliydi neden böyle bir uygulama yok
harika özetlemisssin tesekkürler izlemis kadar oldum valla
[Resim: adszpm9.jpg]
Gold_Savt yazdı:birinci reklamda elektrikler gitti. Sad
diziyi ikinci reklama kadar kardesimi arayarak tefondan radyo misali dinledim.
ikinci reklamdan sonra da bilgisayar güç kaynagi aklima geldiSmile güç kaynagindan baktim. dizi bitti elektrikler geldiSad
gelelim dizini EN MÜTHIS ANLARINA
1. BIRINCI AN: leydi han'in ikinci yarismayi zorlanmadan aldigi ve tüm yetkileri elinde bulundurdugu an.
2. IKINCI AN: buralari baya karanlik benim için radyodan dinlemis gibiyim Sad
3. ÜÇÜNCÜ AN: chan gema'nin annesinin günlügünü çaldirmis olmasi ve leydi çoi'nin eline geçmis olmasi.
NOT: gelecek bölümün fragmanlarina bakilirsa bu günlük leydi han'in eline geçiyor ve bu anne kiz pusu çözülmüs oluyor. ama ??????? asil soru su=
SORU= leydi Çoi bu günlügü babasinin hatirina leydi han'a vermez. karsiliginda ne teklif ettilerde bu günlügü tekrar aldilar?

çok güzel tespitler tebrikler ama sordugun soru konusunda da birsey demek istiyorum...günlük en son nasil oluyosa Young-roh un eline geçiyor.leydi choiden nasil çiktigi muamma tabi.Yeon-Saeng ile Young-roh günlük için kavga ederlerken leydi han bunlari görür ve günlügü onlardan alip okur...sanirim böyle oluyodu...
Birkaç Lady Choi'nin yaptigi pirinç yemegini begendigini söyleyince eyvah dedim yandik ama sonuçlar açiklaninca Lady Choi'nin yüzü görülmeye degerdi. BiggrinBiggrinBiggrin Lady Min,Yeon-saeng, Jang Geum ve Chung-ee(Çanga)'ninda mutlulugu ayrica görülmeye degerdi.Smile Ayrica gelin kraliçenin sert bir sekilde Ladylere seslenisi ve tüm yetkileri Lady Han'a vermesi çok etkileyiciydi. Baskahyalik kabul töreni müthistiSmile Lady Choi dahil herkes Lady Han'in önünde egildi..Smile Lady Jeong'un küllerinin savruldugu yere gidip dua etmesi ve Lady Jeong'un Lady Han'a söyledigi sözleri yad etmesi çok duygulandiriciydi..SadSadSadSad ve tabi ki Jang Geum'un Lady Han'i annesinin öldügü magaraya götürdügü bölüm ahh birbilse ki o en yakin dostunun mezari...SadSadSad Lady Han gerçekten çok saygili ve gerek durusu ile gerek bakisi ile belirtiyor.
Baskahya olmak için gerçekten çok ugrasti ama bunu Lady Choi gibi çikarlari için istemedi.Sadece Lady Jeong'un yolundan ilerlemek ve dürüstlükten ayrilmamak için..SmileLady Han'a da nihayet kaplumbaga çorbasi yapmak nasip olabildi..Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Çok güzel özet olmus... Degerli dostum ellerine saglik
seyretmis kadar oldumSmile

ancak aksam seyredebildim bölümüSmile
[Resim: U.jpg]
[Resim: U1.jpg]
[Resim: U2.jpg]
[Resim: U3.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi