yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 23.Bölüm
23.Bölüm özet, yorum ve resimleri....

[Resim: 23alo0.jpg]
[Resim: 23byv5.jpg]
[Resim: 23cpt8.jpg]
[Resim: 23dbh0.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Inanmiyorum ya lady choi jang geum un annesinin günlügünü buldu SadSadSad
birinci reklamda elektrikler gitti. Sad
diziyi ikinci reklama kadar kardesimi arayarak tefondan radyo misali dinledim.
ikinci reklamdan sonra da bilgisayar güç kaynagi aklima geldiSmile güç kaynagindan baktim. dizi bitti elektrikler geldiSad
gelelim dizini EN MÜTHIS ANLARINA
1. BIRINCI AN: leydi han'in ikinci yarismayi zorlanmadan aldigi ve tüm yetkileri elinde bulundurdugu an.
2. IKINCI AN: buralari baya karanlik benim için radyodan dinlemis gibiyim Sad
3. ÜÇÜNCÜ AN: chan gema'nin annesinin günlügünü çaldirmis olmasi ve leydi çoi'nin eline geçmis olmasi.
NOT: gelecek bölümün fragmanlarina bakilirsa bu günlük leydi han'in eline geçiyor ve bu anne kiz pusu çözülmüs oluyor. ama ??????? asil soru su=
SORU= leydi Çoi bu günlügü babasinin hatirina leydi han'a vermez. karsiliginda ne teklif ettilerde bu günlügü tekrar aldilar?
[Resim: thumb_399506417.gif]
Neden Jang Geum o mektubu elbisesinde tasimiyordu anlamadim ya SadSad

Bu arada gelin kraliçenin yaptigi yarisma çok akillicaydi, Lady Han'i kendileri seçtigi için agizlarini bile açamiyacaklardi SmileSmile
Bu bölüm çok güzel ilerliyordu fakat jang geum annesinin günlügünü nasil kaptirdi ya Sad lady choi nin eline geçti günlükSadSad
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Bence lady choi zamani beklicek ve bu günlü kullanacak.
Dae Jang Geum 23. Bölüm Özet

[Resim: 23a.jpg]
[Resim: 23b.jpg]
[Resim: 23c.jpg]
[Resim: 23d.jpg]
lady han baskayha olduguna çokk sevindim. jame geum annesinin günlügünü lady choi olmasina çok üzüldüm.
Diziyi bugün malesef izleyemedimSad Hilmi bey özet için tesekkürler....:icon_redface:
Song II Gook Ve Papatya

dizi bugün mükemmeldi çok güzeldi.lady Han birinci olunca o kadar mutlu oldum ki kardesimle beraber çigliklar atmaya basladik Biggrin yarinki ve haftanin son bölümünü sabirsizlikla bekliyorum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi