yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 19.Bölüm
canan yazdı:yüzbasinin evine içki satmaya geldikleri bölümde televizyon karincalandi yani son 20 dakikayi izleyemedim neyseki özet var :cheer::cheer: özet için çok tesekkürler

Evet benim tv de karincalandi demekki bu bölümde bir sorun vardi ama ben karincalida olsa izledim......Happy0064
Song II Gook Ve Papatya

güzel bir bölümdü ve nihayet jang geum a ceza falan verilmedi aksine pek bi sevildi.bas kahyanin ilaçlarida yanlis ilaçalr veriliyormus yazik kadina hep osaray sekreteri ve lady choi nin basinin altindan çikiyiyor..Sad neyseki lady han pek bi övüldü falan...bakalim pazartesi neler olacak...Smile
Will u be there?
saat beste tekrari var mi cidden?
bugun izleyemedm ama duyduklarima sevindm umarm tez zamanda adalet yerini bulur...
KELİMELER HERKESİN MALIDIR, CÜMLE YALNIZ YAZARIN...
bence bu bölüm süperdi keske izleme süresi çooooooooooookkkkkkkkkk uzun olsa hemen bitiyo bana göre keske 3 saat olsa ama öbür bölümü merakla bekliyom
BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İSTİYORSAN O ZAMAN CALIŞMANIN KÖLESİ align=center] [Resim: avatar10318ub4.gif] [/align]

Diziyi tesadüfen ögrendim,çok begendim,hiç kaçirmadan izliyorum.19.Bölümü çok heyecanliydi.Happy0064
diziyi ilk baslarda öylesine izlioyordum sonradan baya baya anlamaya baslayinca gerçekten bir çok ders veren (özellikle tatlar bakimindan )yönleri oldugunu anladim.19.bölüm bunlar arasinda en etkileyicisiydi.aciksasi sonraki bölümlerde ne olacagini kestiremiyorsunuz.iste bu da beni çok heyecanlandiriyor.bence cok iyi bir yapit.ilerleyen bölgmlerde daha da iyi anliyacagiz.
Özet süper olmus Hilmi izledigimde kaçirdigim yerleri anladim sagolSmile
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: P.jpg]
[Resim: P1.jpg]
[Resim: P3.jpg]
[Resim: P4.jpg]
[Resim: P5.jpg]
[Resim: P6.jpg]
[Resim: P7.jpg]
[Resim: P8.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi