yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 13. Bölüm
acaba yarismayi kim kazanacak..off çok merak ediyorum...
bende çok sevdim çok heyecanli..Biggrin
Bu bölümde Lady Han niye Jang-Geumu seçtigini ona söyledi. Jang Geum israrla tat alamadigini söyledi. Lady Han ona bir asçida olmasi gereken 2 çok önemli yetenek oldugunu... birincisinin el ve göz kararinin gayet yerinde olmasi oldugunu bu yetenegin onda bir tanri vergisi oldugunu bu yetenegi olmayanlarin gece gündüz bu yetenegi kazanmak için çalistiklarini ve jang-geuma eli lezzetli olanlardan oldugunu söyledi. Ama o ,tat almadiktan sonra bunun bir ise yaramayacagini söyledi. Lady Han 2ci yetenegin onda olmadigini hatta Lady Choi ve Geum-Young'dada olmadigini söyleyerek bu yetenek bir tek sende var dedi. Jang-Geuma ne oldugunu sordu. Lady Han bunun tahmin gücü oldugunu söyledi. Daha sonra Lady Han karides bugulama yapmasini ve malzemelerini getirmesini söyledi. Jang-Geum tat alamadiktan sonra yemegi yapmayi basaramayaacgini söylüyor ama Lady Han ona el ve göz kararini kullanmasini ve yemegin tadina bakmamasini söyledi. Yemegi güzel yapmisti fakat Lady Han sonucu söylemedi sonra diger istedigi yemegi yapti. Sonuç mükemmeldi. Lady Han aglayarak onu hiç birakabilirmiyim diyerek agladi tabiki Jang-Geum'da....Lady Choi bos durmuyordu Geum-younga bir defter verdi. Bu defter daha önceki mutfak baskahyalarinin yemek defteriydi. Bu defterde yemeklerle ilgili hersey vardi. Hatta Önceki karallarin hangi yemeklerden hoslanip hoslanmadiklari bile vardi...fakat bu defter Lady Jeong'un elinde degildi. Lady Choi defterdeki tüm bilgileri Geum-Young'un ezberlemesini istedi... daha bakalim ne gibi kurnazliklar ve kötülükler yapacak bundan sonraki bölümlerde...
14. bölümü yarin verecekler. Trtnin 40. yil kutlamalari var bugün.Smile
bende merakla bugunku bolumu bekliyodum trtnin 40 yil donum programini gorunce hayal kirikligina ugradim yha baska bir saatte kutluyumamiydilarSad
jiwjiw yazdı:acaba yarismayi kim kazanacak..off çok merak ediyorum...
bende çok sevdim çok heyecanli..Biggrin

evett Pelin çok heycanli hele heheBiggrinBiggrin her yemegin tadina bakmiyorlami :cheer:
Will u be there?
[Resim: L.jpg]
[Resim: L1.jpg]
[Resim: L2.jpg]
[Resim: L3.jpg]
[Resim: L4.jpg]
[Resim: L5.jpg]
[Resim: L6.jpg]
[Resim: L7.jpg]
[Resim: L8.jpg]
[Resim: L9.jpg]
[Resim: L10.jpg]