11.Bölüm özet, yorum ve resimleri....
![[Resim: 115ef3.jpg]](http://img22.imageshack.us/img22/4984/115ef3.jpg)
![[Resim: 115ef3.jpg]](http://img22.imageshack.us/img22/4984/115ef3.jpg)
![[Resim: 11bml6.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/749/11bml6.jpg)
Song II Gook Ve Papatya
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 11.Bölüm
|
11.Bölüm özet, yorum ve resimleri....
![]() ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Saraydaki Mücevher 11.Bölüm Özeti ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
28-01-2008, Saat: 17:42
bugün ilk kez tamamini izleyebildim...bence güzel bi diziymis:fighting29:
28-01-2008, Saat: 17:51
ben de ilk defa bugün izledim...ama sanki d.i. karsilastirilamaz gibi...d.i. nu izlemek için yeomun bakislari yeterdi:fighting29::fighting29:olsun yine de ben izlemeye devam etçem hem d.i. da ilk sevmemistim:fighting29:bu da belki öyle olur...bisey sorcam hani bu bölümde kitap aldigi adam var ya o basrolde herhalde onun sesi yeomun sesine benziyodu sanki???????
28-01-2008, Saat: 18:31
nurdan_yeom yazdı:ben de ilk defa bugün izledim...ama sanki d.i. karsilastirilamaz gibi...d.i. nu izlemek için yeomun bakislari yeterdi:fighting29::fighting29:olsun yine de ben izlemeye devam etçem hem d.i. da ilk sevmemistim:fighting29:bu da belki öyle olur...bisey sorcam hani bu bölümde kitap aldigi adam var ya o basrolde herhalde onun sesi yeomun sesine benziyodu sanki??????? Evet Nurdan o adam basrolde ve Yeom'u seslendiren kisi ile ayni ayrica Jang-hwa'yi seslendiren sanatçimiz Jang Geum'u da seslendiriyor.Dedigin gibi Denizler Imparatoru bambaskaydi ama bu dizi de çok güzel ben çok begendim dogrusu ki heyecan tempo git gide artiyor dizide. ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
28-01-2008, Saat: 19:08
Yine çok güzel bir bölüm karsiladi hepimizi...Ve evet dedigin gibi Tugba dizide tempo git gide artiyor....
28-01-2008, Saat: 20:54
Tugba ve Hazal,sizlerin de yazdiginiz gibi heyecan git gide artiyor.Ancak Jang Geum'un bana göre bazen gereksiz gördügüm inatçi tutumu izleyiciyi geriyor(En azindan beni).Bölümün basinda sansi yaver gitmeseydi,büyük ihtimalle öldürülecekti.Oysa öldürülmek üzere olan birisi için tutumu çok garipti.Çünkü korumasi gereken anne-babasi yoktu.Esas öldürülseydi annesinin istegini yerine getiremeyecek,bas kahya olma olasiligini yok edecekti.
Detayli özet için tesekkürler Tugba... ![]()
28-01-2008, Saat: 20:58
Bu bölümde,diger bölümler gibi sürükleyiciydi.Yarinki bölüm dahada güzel olacak.Bas kahya Jang'in hanimiyla yaptigi görüsmede herseyin açikliga kavusacagini saniyordum..Bas kahya hanimindan daha yasli ce daha yasli ve daha tecrübeli.Hayatini sadece saray mutfagina degil,masumlarin haklarinin çignenmesini engellemeyede adamis biri.Hanimi her nekadar sarayda karisiklik yaratmamak gibi bi durumda görülsede küçücük kizlari araci ederek aslindan kendisi sarayi karistiriyor..
![]() 1 günlük sürede herseyi halledecegini söyledi.Saray savcisina ve hatta falciya bile rüsvet verdiler.Hayret dogrusu..:fighting29: Buarada Kore mutagiyla ilgilide degisik-ilginç bilgiler ögreniyoruz.Huwan çiçeginin kurudugunda bile kokusunu kaybetmemesi..:icon_surprised: Bu arada kralimizda yakisikliymis.. ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|