yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sannae Grape Village Cherry/Sannae Grape Köyü Kirazı

Sannae Grape Village Cherry

[Resim: cherry.gif]

Sannae'de yetiştirmek için bu tür(kiraz vb.) ekin seçmek zordur. Çünkü, orada bir çok çakıl ve kum vardır. Kiraz; yerli, meşhur ürünlerin biridir. Yalnızca 15 gün boyunca nakil edilir, bundan dolayı çok kısa bir mevsim boyunca çiftçiler için önemli bir rol oynar; üzümlerin, dağlık alanlarda büyüdüğü ve satış için hazır olmadığı zamanlarda kirazlar için gelen birçok talep ise düşkün bir oğul gibi başarıyı getirmeye yardım eder. Bitkinin yapraklarının, çapraz ve yumurta-şekilli, yumurta-şekilli oval, uzun-şekilli oval olarak çıkabildiği yükseklik(bitkinin boyu) yaklaşık 1 metredir. Yararlı tüyler, yaprağın arka tarafında çıkar, yaprağın kenarında küçük, birleşik testere dişleri şeklinde çıkıntılar vardır. Yapraklardan daha önce veya yapraklarla aynı zamanda çıkan yaklaşık 2-4 hafif kırmızı renkli çiçek goncası bir salkımda bulunur; onlar, renkleri koyulaşarak ve serpilerek gelişirler.

ÇeviriBilmişady Seo Yu Ri Opucuk
Kaynak

^^Sannae Grape Köyü^^

English

It is difficult to choose the this kind of crop to grow here because there is a lot of gravel and sand in Sannae. The cherry is one of the famous indigenous products. It is shipped for only 15 days so is a product with a very short season but plays an important role for the farmers, helping bring prosperity like a devoted son if there a lot of demand for the cherries during the time that the grapes are not ready for market It grows in the mountainous areas. It's height is about 1meter. It's leaves come out crossed and egg-shaped, egg-shaped oval, long-shaped oval. Fine hairs come out on the back of the leaf, there are small compound sawtooths on the edge of the leaf. The flower blossoms are about 2-4 to a cluster, and come out before the leaves or at the same time, they are tinged with mild red, and are a scattered shape inflorescence.

Source

^^Sannae Grape Village^^
^^Big Bang^^

^^2NE1^^
Tanitim ve çeviri için tesekkürler. Kirazi pek sevmem.Biggrin Ama yine de güzel konu.Onay
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Bende You are my forever love'm gibi pek sevmesem de tanitim ve çeviri için tesekkürler ikinize de.Smile
SO Jİ SUB <3

Tesekkürler paylasim için...Çevirmek güzeldi.
Seo Yuri
Paylasim için tesekkürler.
Ben bazilarinin aksine kiraza bayilirim. Dodgy
Tanitim ve çeviri için tesekkürler. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Tanitim için tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U