Saengchae / 생채
![[Resim: 4rX5J0.jpg]](http://i.hizliresim.com/4rX5J0.jpg)
Malzemeler
*1/2 büyük beyaz turp (daikon)
Sos İçin
*1 çay kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı hamsi sosu
*1 yemek kaşığı ve 1 çay kaşığı biber tozu
*1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
*1 yemek kaşığı şeker
Hazırlanışı
1)Bir soyucuyla turpu soyun, sonra ince dilimleyin.
2)Büyük bir kaseye dilimlenen turpu koyun ve bahsedilen bütün sosu ekleyin.
3)Ellerinizle onları iyice karıştırın. (Onu karıştırdığınız zaman bir eldiven giymenizi tavsiye ederim, başka türlü sos ellerinize acı verebilir.)
4)Bir tabakta servis edin.
English
Ingredients
*1/2 a big white radish (daikon)
For Sauce
* Salt – 1tsp
* Anchovy sauce- 1 tbsp
* Chili powder – 1 tbsp and 1tsp
* Minced garlic – 1 tbsp
* Sugar – 1 tbsp
Making
1)Peel the radish with a peeler, then thin slice the radish.
2)Put the sliced radish into a big bowl, add all the sauce I mentioned.
3)Mix them well with your hands. (I recommend you wear a glove when you mix it, otherwise the sauce can sting your skin.)
4)Serve it on a plate.
Çeviri: KLamentin
![[Resim: 4rX5J0.jpg]](http://i.hizliresim.com/4rX5J0.jpg)
Malzemeler
*1/2 büyük beyaz turp (daikon)
Sos İçin
*1 çay kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı hamsi sosu
*1 yemek kaşığı ve 1 çay kaşığı biber tozu
*1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
*1 yemek kaşığı şeker
Hazırlanışı
1)Bir soyucuyla turpu soyun, sonra ince dilimleyin.
2)Büyük bir kaseye dilimlenen turpu koyun ve bahsedilen bütün sosu ekleyin.
3)Ellerinizle onları iyice karıştırın. (Onu karıştırdığınız zaman bir eldiven giymenizi tavsiye ederim, başka türlü sos ellerinize acı verebilir.)
4)Bir tabakta servis edin.
English
Ingredients
*1/2 a big white radish (daikon)
For Sauce
* Salt – 1tsp
* Anchovy sauce- 1 tbsp
* Chili powder – 1 tbsp and 1tsp
* Minced garlic – 1 tbsp
* Sugar – 1 tbsp
Making
1)Peel the radish with a peeler, then thin slice the radish.
2)Put the sliced radish into a big bowl, add all the sauce I mentioned.
3)Mix them well with your hands. (I recommend you wear a glove when you mix it, otherwise the sauce can sting your skin.)
4)Serve it on a plate.
Çeviri: KLamentin