yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saengchae / 생채
#1
Saengchae / 생채

[Resim: 4rX5J0.jpg]

Malzemeler

*1/2 büyük beyaz turp (daikon)

Sos İçin

*1 çay kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı hamsi sosu
*1 yemek kaşığı ve 1 çay kaşığı biber tozu
*1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak
*1 yemek kaşığı şeker

Hazırlanışı

1)Bir soyucuyla turpu soyun, sonra ince dilimleyin.
2)Büyük bir kaseye dilimlenen turpu koyun ve bahsedilen bütün sosu ekleyin.
3)Ellerinizle onları iyice karıştırın. (Onu karıştırdığınız zaman bir eldiven giymenizi tavsiye ederim, başka türlü sos ellerinize acı verebilir.)
4)Bir tabakta servis edin.

English

Ingredients

*1/2 a big white radish (daikon)

For Sauce

* Salt – 1tsp
* Anchovy sauce- 1 tbsp
* Chili powder – 1 tbsp and 1tsp
* Minced garlic – 1 tbsp
* Sugar – 1 tbsp

Making

1)Peel the radish with a peeler, then thin slice the radish.
2)Put the sliced radish into a big bowl, add all the sauce I mentioned.
3)Mix them well with your hands. (I recommend you wear a glove when you mix it, otherwise the sauce can sting your skin.)
4)Serve it on a plate.

Çeviri: KLamentin
www
Cevapla
#2
Beyaz turp ülkemizde yetişiyor mu ?

Tanıtım için teşekkürler. Opucuk
www
Cevapla
#3
Bu turp yetişiyor bizde pazarda satılıyormuş. Ben anneme sordum ama ya kışın sonu ya da başı olması lazım. Çin turbu diyorlar. Kime sorsan otla sebzeyle ilgilenen bilir. Smile
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Cevapla
#4
Yalnız burada ki biraz yeşil kalmış. Aldığın zaman yeşilini bulamazsın genelde beyaz olur tamamen.
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Cevapla
#5
Acayip bir görüntüsü var. Onay
Cevapla
#6
Çeviri ve paylaşım için "KLamentin" nickli arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. ^^
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi