13-12-2012, Saat: 16:51
Saejae-muk Boiled Millet
![[Resim: 20101108115711430313689.jpg]](http://img405.imageshack.us/img405/410/20101108115711430313689.jpg)
Adres: 122-1, Suseong-dong, Suseong-gu, Daegu
Telefon: 82-53-753-6969
Saejae-muk kaynatılmış mısır, cheongpo muk (mung-fasulye jölesi) ve dotori muk (palamut jölesi)'un üzerine sürüldüğü Mungyeongsaejae'nin geleneksel bir yemeğidir ve Joseon döneminin Mungyeongsaejae sırasında hanlarda bölge sakinleri tarafından Yeongnam bölgesinin Konfüçyüsçü bilginlerine servis edilirdi.
Çalışma Saatleri
10:00 ~ 22:00
Kapalı Olduğu Günler
Chuseok Günü ve Yeni Yıl Günü
Maksimum Oturma Kapasitesi
80 Koltuk
Menü
Özel Acorn-muk Boiled Millet 10,000 ₩
Chungpo-muk Boiled Millet 7,000 ₩
Çeviri: simay_m
Address: 122-1, Suseong-dong, Suseong-gu, Daegu
Phone: 82-53-753-6969
Saejae-muk boiled millet is a traditional food of Mungyeongsaejae (Mountain pass) that was placed on cheongpo muk (mung-bean jelly) and dotori muk (acorn jelly), and served to the Confucian scholars of Yeongnam region by the regional residents at the inn during the Mungyeongsaejae of the Joseon period.
Hours
10:00 am ~ 10:00 pm
Closed
Chuseok Günü ve Yeni Yıl Günü
Seats
80 Koltuk
Menu
Acorn-muk Boiled Millet Special 10,000 ₩
Chungpo-muk Boiled Millet 7,000 ₩
Kaynak/Source
![[Resim: 20101108115711430313689.jpg]](http://img405.imageshack.us/img405/410/20101108115711430313689.jpg)
Adres: 122-1, Suseong-dong, Suseong-gu, Daegu
Telefon: 82-53-753-6969
Saejae-muk kaynatılmış mısır, cheongpo muk (mung-fasulye jölesi) ve dotori muk (palamut jölesi)'un üzerine sürüldüğü Mungyeongsaejae'nin geleneksel bir yemeğidir ve Joseon döneminin Mungyeongsaejae sırasında hanlarda bölge sakinleri tarafından Yeongnam bölgesinin Konfüçyüsçü bilginlerine servis edilirdi.
Çalışma Saatleri
10:00 ~ 22:00
Kapalı Olduğu Günler
Chuseok Günü ve Yeni Yıl Günü
Maksimum Oturma Kapasitesi
80 Koltuk
Menü
Özel Acorn-muk Boiled Millet 10,000 ₩
Chungpo-muk Boiled Millet 7,000 ₩
Çeviri: simay_m
English
Address: 122-1, Suseong-dong, Suseong-gu, Daegu
Phone: 82-53-753-6969
Saejae-muk boiled millet is a traditional food of Mungyeongsaejae (Mountain pass) that was placed on cheongpo muk (mung-bean jelly) and dotori muk (acorn jelly), and served to the Confucian scholars of Yeongnam region by the regional residents at the inn during the Mungyeongsaejae of the Joseon period.
Hours
10:00 am ~ 10:00 pm
Closed
Chuseok Günü ve Yeni Yıl Günü
Seats
80 Koltuk
Menu
Acorn-muk Boiled Millet Special 10,000 ₩
Chungpo-muk Boiled Millet 7,000 ₩
Kaynak/Source
✿ Özlem ✿