yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sacheon Port / 사천항
Sacheon Port / 사천항

Bilgi Merkezi : 033-640-4414
Turist Bilgilendirme Merkezi : Sacheon-myeon Ofisi 033-640-4606
Adres: Sacheonjin-ri, sacheon-myeon , Gangneung

Bu köy aslında Gagneung vilayetinde bulunmaktaydı. Doğu denizi sahilinde, gaga şekline benzediği için Bulgga olarak adlandırılıyordu. Joseon hanedanlığı döneminde, Sawhabongsu, Sahwajin‘e döndü. Sahwa-myeon; Aeildang-ri, Haenggaedeul, Geonneobul, Dwitseom, ve Solmaji‘de dahil olmak üzere kuruldu ve daha sonra Sacheon-myeon oldu.
Aeildang-ri, Haenggaedeul, Geonneobul, Dwitseom, ve Solmaji 1916 yılından sonra birleştirildi ve daha sonra Sacheonjin-ri ortaya çıktı.
Büyük Avlanma Festivali Mart’ın 3’ü ile Temmuz’un 9’u arasında düzenlendi.
Orası birinci sınıf balık tutma yeri olarak belirtildi. Burayı geliştirme 1982 yılında başladı ve 1988 yılında tamamlandı.
Sıklıkla Yangmiri, dilbalığı ve ahtapot yakalandı. Tarak, pilav kepçesi büyüklüğündeki deniz tarağı yetiştiriciliği yöre sakinlerine oldukça çok para kazandırmaktadır. Ayrıca, Deniz tarağı pazarında uygun bir fiyata taze deniz tarağının tadına da bakabilirsiniz.
Köyün içinde, Gangwon-do’da ilk ve tek yat limanı bulunmaktadır. Denizdeki yatların manzarası, egzotik bir haz sunmaktadır.
10 dakikalık bir yürüme mesafesi boyunca, Aeildang mevkisi ve edebiyat anıtı; Honggildongjeon’un yazarı olan Heo Gyun’un kasabasında bulunmaktadırlar.
Gyeongpo plajı, düzlüğün sonunda bulunan bir dağ köyü gibi önünüzde görünmektedir.

Çeviri: sark_gunesi

English

This village was originally in the area of Gangneung Province. It was called Bulgga because of the shape of beak in the coast of the East Sea. In the Joseon dynasty, Sawhabongsu became Sahwajin. Sawha-myeon was formed including Aeildang-ri, Haenggaedeul, Geonneobul, Dwitseom, and Solmaji and then became Sacheon-myeon.
Aeildang-ri, Haenggaedeul, Geonneobul, Dwitseom, and Solmaji were merged in 1916 thereafter and then became Sacheonjin-ri.
The Large Catch Festival is held in March 3 and September 9.
It was designated as the first-class fishing port. Development was started from 1982 and completed in 1988.
Yangmiri, flounder, and octopus are frequently caught. Farming scallop, clam with the size of a rice scoop, have the residents make a lot of money.
Moreover, you can taste a fresh clam at a cheap price in the scallop market.
Inside the village there is one and only one yacht marina in Gangwon-do. The landscape of yachts in the sea presents the exotic enjoyment.
Within a 10-minute walking distance, the site of Aeildang and the literature monument are in the hometown of Heo, Gyun who is the author of Honggildongjeon. Gyeongpo Beach is seen in front of you like a mountain village seen at the end of the plain.
[Resim: sachanprt.jpg]

[Resim: sacheonport.jpg]
Çok güzel bir yer. Bir deniz aşığı olarak orada yaşamayı çok ama çok isterdim.
Tanıtım için teşekkürler Elif'ciğim. Opucuk Resimler de harika.
Teşekkür ederiz Elif. Smile Ben de beğendiğim bir resmi paylaşayım. Smile

[Resim: 99ksbq.jpg]
Konu için Elif'e çeviri için de Seher'e teşekkürler...Alkis
Song II Gook Ve Papatya

Emeği geçenlere teşekkürler ellerinize sağlık ho min (Hilal ) paylaştığın resim çok güzel hakikaten. Onay Biggrin

Bu da o resmin arkadan görünüşü. Smile
Eline sağlık Elif sifthı daa açmışsın...
Ellerine sağlık ablacığım çok güzel bir tanıtım olmuş. Hilal ablam paylaştığın resim gerçekten çok güzel görünüyor. Biggrin
Tanıtım için teşekkürler. Eline sağlık.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi