yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.63/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabah Gazetesi'nde Korea-Fans Röportajı
anammm zeynebi gördüm ^^ tüh haberi daha önce okusaydim alirdim bi gazete Sad ama resmi aldim .. 33 bin kisinin hayali demek , valla dogrudur!
Evet bugün gazeteye bakarken farkettim... Gerçekten çok güzel bir röpörtaj... Smile
~~UEE ~~

Ay çok mutlu oldum ne güzel ki gitgide büyüyoruz ama malesef gazeteyi alamadim napiyim artik çikarsa bi dahaki sefere alirim
[Resim: ddddceb.png]
Ay duyunca çok sevinidim hemen gazeteye aldim. Alkis

Superdi tek solukta okudum.

SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Gazeteyi okumustum. Biggrin Onay Konu içinde tesekkürler. Opucuk
Korea-Fans.. Atkilic
Yaziyi büyük bir ilgi ve begeniyle okudum. Smile Basta duygularimiza ve düsüncelerimize tercüman olan arkadaslarimiz olmak üzere bunlarin kamuoyuyla paylasilmasinda katkisi olan Sayin Fisun Yalçinkaya ile Sabah gazetesine tesekkür ederiz. Smile

Korea-Fans, dinamizmiyle adindan bir kez daha söz ettirmistir. Emegi ve katkisi olan tüm üye ve yöneticilerimize ayrica tesekkür ederim. Alkis
Gazeteyi arkadasimdan aldim, yaziyi begenerek okudum gerçekten..
Konu için tesekkürler.. Smile)
I will try to live with love... with dreams...
and forever with tears...
-Yoshiki (Tears)

Korea-fans'i buralarda görmek çok güzel bir duygu.. AlkisAtkilic
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Haberi duyunca gerçekten çok sevinmistim, gün geçtikçe Kore sevgisi daha da artiyor.
Gerçekten çok tesekkürler. ^^

[Resim: tumblr_n2xc4tWMgR1qzulz2o5_250.gif]
THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT,
AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED.
- Panic! At the Disco

Yasasin sonunda adimiz duyuldu . Suan cok sevincliyim ama en buyuk tesekkur ve ovguyu hakedenler tabi ki de guzel sitemizin kuruculari ve il temsilcilerimizdir.Keske kendi televizyon kanalimizda olsa super olurdu.Yakinda o da olur diyorum ama sizden korkulur Biggrin Biggrin Tebrikler! Alkis
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

♥BoA♥ SNSD(Girls' Generation)♥We're SNE

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi