yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rosetta Stone Korece Eğitim Seti
Selam arkadaslar ben ana programi baska bir siteden indirdim diger 3 leveli sizin verdiginiz linklerden indirdim.
Fakat dil yüklemesi yapamiyorum hata veriyor. Lütfen ana programi tekrar paylasir misiniz? Çünkü linkler silinmis. Heyecanla bekliyorum simdiden tesekkürler paylasiminiz ve yardimlariniz için.
Not_i 
Sanssiz miyim neyim?
Bir türlü Kore'ce ile karsilasamadim. Bu programinda linkleri kaldirilmis. Yenilenmesi mümkün mü acaba?
Paylasim için tesekkürler.

Arkadaslar merhaba.
Levelleri dvdye yazdirdim ama yükleme yapmiyor. Tam olarak nasil kuracagiz acaba yardimci olur musunuz?
----

Kendim halletim. Smile
Dersler sadece Korece mi arkadaslar?
Korece-Ingilizce zannediyordum ben. Cümlelerin karsiligini nasil anlayacagiz?
Umarim bunu cevaplayan biri olur.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Ders içerigi olarak diyorsan evet sadece Korece'dir. Menü gibi kisimlar ise Ingilizce...
Rosetta Stone, kelimeler olsun gramer olsun her seyi resimlerle ögretme teknigini kullaniyor. Tüm diller için ayni sistem.
Ben buradan degil ama baska yerden indirdim. Çok faydali ilerliyorum. Ayrica diger bölümlere geçince aktivasyon sorunu olmadi.

En faydali buldugum kismi telaffuz egitimi ve kontrolü.
Tesekkürler majestica. Sag olasin.

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Ya ben verilen linklerden bu programi indiremiyorum.
Sayfa çikiyor translateden Türkçe'ye çevirdim. Satin al falan yaziyor. Lütfen yardimci olun, nasil indirecegim ben programi. Lütfen.
Ben bu programi baya önceden indirmistim.
Bir çok dil var. Smile
Korece ögretim de çok faydali. ^^
EXOSHİDAE
Linkler ölü. ( çevrim disi yaziyor.)

Güncelleme imkanimiz var mi?

Tesekkürler.
Ben indiremedim ya olmuyor. Nasil olacak bana bir açiklar misiniz?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi