22-11-2012, Saat: 20:07
Faydalı bir program olduğu söyleniyor. Elinde olan paylaşsın lütfen.
Rosetta Stone Korece Eğitim Seti
|
22-11-2012, Saat: 20:07
Faydalı bir program olduğu söyleniyor. Elinde olan paylaşsın lütfen.
Vav harika.
![]() ![]()
15-12-2012, Saat: 19:00
Ben kullanıyorum. Geçen hafta amcama indirttim. Harika bir şey. Ancak dün akşam kullanmaya vaktim oldu. Okumayı biliyorsanız ve telaffuzunuz iyiyse acayip rahat öğrenirsiniz. Yalnız bazı cümleler uzun. Ben Level 1'deyim. Ama 4 parçadan oluşuyor. Dersler uzun biraz.
![]() Herkese tavsiye ediyorum. ![]() (15-12-2012, Saat: 19:00)Meryem_junq yazdı: Ben kullanıyorum. Geçen hafta amcama indirttim. Harika bir şey. Ancak dün akşam kullanmaya vaktim oldu. Okumayı biliyorsanız ve telaffuzunuz iyiyse acayip rahat öğrenirsiniz. Yalnız bazı cümleler uzun. Ben Level 1'deyim. Ama 4 parçadan oluşuyor. Dersler uzun biraz. Meryem_junq , amcan nasıl indirdi bu programı acaba?? Çünkü burada verilen linkler çalışmıyor!!! Bu konuda bizede yardımcı olur musun?!
17-12-2012, Saat: 21:53
Bende bilmiyorum. Amcam bilgisayar programcısı olduğu için bir şeyler buluyor ediyor indiriyor. Bir kaç programla indirdi. Böyle buradaki gibi tek tek her parça indirirsen iki senede anca iner.
![]() Ben net bir öğrenmeye çalışayım. Haber veririm. ![]() (17-12-2012, Saat: 21:53)Meryem_junq yazdı: Bende bilmiyorum. Amcam bilgisayar programcısı olduğu için bir şeyler buluyor ediyor indiriyor. Bir kaç programla indirdi. Böyle buradaki gibi tek tek her parça indirirsen iki senede anca iner. Herkesin böyle bir amcası olsa ne güzel olur valla .095. tamam haberlerini heyecanla bekliyoruz ![]() ![]()
20-01-2013, Saat: 18:03
Teşekkürler paylaşım için ^_^
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
20-01-2013, Saat: 18:04
Bende vardı bu.
![]() ![]() ♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|