01-06-2012, Saat: 3:09
Biraz önce son bölümünü izledim ve çok beğendim.İzlemeyen kalmasın süper bir dizi.
Rooftop Prince / 옥탑방 왕세자 (2012)
|
01-06-2012, Saat: 3:09
Biraz önce son bölümünü izledim ve çok beğendim.İzlemeyen kalmasın süper bir dizi.
02-06-2012, Saat: 1:40
- 1. Bölüm'de ki bu sahneye bayılmıştım ya.
![]() Lee Gak : Sabah çiyinin inci gibi süslediği şakayık... Pencerenin önünden geçen gelinin eline aldığı şakayık... Boo-Yong : Gelin hafif bir tebessümle damada sordu. Çiçekler mi daha güzel ben mi daha güzelim ? Lee Gak : Damat neşelendi ve şöyle dedi: Çiçekler senden daha güzel. Boo-Yong : Gelin bu sözlere üzüldü. Çiçeklerin üzerine basıp şöyle dedi ; Madem çiçekler benden daha güzel, bu gece çiçeklerle uyursun. ![]() Bence de çiçeklerle uyursun. ![]() ![]() YG Family...
lotu-s-ld...
06-06-2012, Saat: 21:07
çokk güzeeeeell hem de çokk çokk .. özellikle seul'e geldikleri ilk zamanlar..otobüse binerken ayakkabı çıkarmalar falan müthişti
![]()
bir kore atasözü :
hakikat eğilir fakat kırılmaz!
08-06-2012, Saat: 20:37
Uzun zamandır başına oturup saatlerce Kore dizisi izlememiştim. Rooftop Prince'in konusu çok ilginç geldi ve başladım. Bir oturuşta gelen bölümleri izledim. Çok güzel bir dizi. Tavsiye ederim.
![]()
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear ![]() You are my little apple Like the most beautiful cloud in the sky ![]()
11-06-2012, Saat: 11:14
İzlediğim en iyi dizilerden biriydi karakterlerin hepsi rollerine o kadar uymuş ki dizide hayran kaldım ^^ Tanıtım için teşekkürler ^^
17-06-2012, Saat: 13:41
Dizi çok güzeldi.
Hele bazı bölümlerde heyecandan duramadım. ![]() Tavsiye ederim. ![]()
22-06-2012, Saat: 17:52
uzun zamandan sonra izlediğim harika dizilerden biri hatırladığımda yüzüm gülüyor...
22-06-2012, Saat: 22:29
Şu an 17. bölümü bitirdim. Olaylar çok adrenalinli gelişiyor. Han Ji Min ve Micky Yoochun birlikte süper bir dizi yaratmışlar.
![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olmamalı.
Allah'ım böyle karizmaları başımızdan eksik etme yarabbim! ^^AMİN^^ minho & larem
22-06-2012, Saat: 22:36
Bitirdim bu diziyi çok güzel, romantik ve komikti ama finalini güzel bağlayamadıklarını düşünüyorum.
![]()
23-06-2012, Saat: 21:31
(Son Düzenleme: 23-06-2012, Saat: 21:32, Düzenleyen: ayastefanos20.)
Diziyi çok beğenmeme rağmen sonu müthiş derecede hayal kırıklığıydı. Ben bu koreli senaristlerin aklından ne geçtiğini hala çözebilmiş değilim. Düşünün bir: dizi baştan aşağı mantık dışı işte zamanda yolculuk falan filan sonunu da hadi bu bari akla yatsın diye lee gakı eski zamana gönder yanlız kalsın sen reekarnasyonu park ha ile sevgili yap. GİT İŞİNE BE BU NE BİÇİM SON BÖYLE!!! Madem dizi hayal ürünü sonunu bari mutlu bitir de izleyenler rahatlasın.Ben bu senaristleri bir yakalarsam ...(gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum)
İmzanız 400*103 pikselden büyük olmamalı.
Allah'ım böyle karizmaları başımızdan eksik etme yarabbim! ^^AMİN^^ minho & larem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|