yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Road / 길 (1978)

Road / 길 (1978)

[Resim: 78095eab8b8ec9db4ec84b1.jpg]

Yönetmen: Lee Seong-gu
Yazar: Hong Ji-un
Yapımcı: Se Kyung Enterprises Inc.
Çıkış tarihi: 1 Kasım 1978
Tür: Melodram

Oyuncular:
Hah Myung-joong
Jang hoon
Park Ji-hun
An Byung-kyung

Konusu: Do-Sub, gezgin bir grubunun üyesidir. Emekli başkan Lee'nin doğum günü ziyafetinde ip cambazlığı yaparken Lee'nin kızı Hyang-ah ile göz göze gelir ve yere düşer. Yaralarından dolayı Lee'nin ahırında kalır. Do-Sub ve Hyang-ah birbirlerine aşık olduğunda Lee, Do-Sub'u öldürür ve onu bir dağın içine atar. Her nasılsa Do-Sub ölmemiştir. Bu yüzden Hyang-ah, onunla birlikte kaçar ve grubu ararlar.
Ailesinin onurunu kurtarmak için Lee, Hyang-ah'in hizmetçisi Yu-Wol'u öldürür ve onu Hyang-ah'mış gibi gösterir. Onun için bir cenaze töreni hazırlar.
Bu sırada Hyang-ah, bir erkek çocuk dünyaya getirir. Geleneksel Kore dansı oyununu öğrenir.
Hyang-ah, babasının öldüğünü öğrendiğinde onun mezarına gider. Mezarlıkta abisi de vardır. Abisi onu yakalar ve kilitler. Ardından grubu onu Hyang-ah'ı serbest bırakmasi için ikna ederler...

English

Director: Lee Seong-gu
Writer: Hong Ji-un
Production Company: Se Kyung Enterprises Inc.
Release Day: 01-Nov-1978
Genre: Melodrama

Cast:
Hah Myung-joong
Jang hoon
Park Ji-hun
An Byung-kyung

Synopsis: Do-sub is a member of a vagabond performance group. While performing his tightrope act at retired minister Lee's birthday banquet, Do-sub's eyes meet with Lee's daughter, Hyang-ah, and he falls to the ground. Due to his injuries, Do-sub ends up staying in Lee's barn. When Do-sub and Hyang-ah fall in love, Lee kills Do-sub and throws his body in the mountain. However, it turns out that Do-sub isn't quite dead so Hyang-ah runs away with him and looks for the performance group. To save his family's honor, Lee kills Hyang-ah's servant Yu-wol and holds a funeral for her, pretending that it is Hyang-ah. Now part of the performance group, Hyang-ah gives birth to a son and learns the traditional Korean masque dance from Old Man Song. When Hyang-ah learns of her father's death, she goes to his grave where her older brother, Byung-jun, grabs her and locks her up. The performance group convinces him to let her go.

Kaynak / Source
Hyun'un Hyundrella'sı ^^

SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥

Lee Jun Ki FC ♥♥
BoA FC ♥♥
Han Hyo Joo FC ♥
Hallyu Wave FC ♥
Konusu çok güzel. Biggrin Hosuma gitti. Biggrin Tesekkürler canim. Opucuk
Evet. Konusu gerçekten çok hosmus. Bu aralar hiç kitap okumuyorum. Çevirisi olsa da okusam. Merak ettim. Opucuk
Konu , tanitim ve çeviri için tesekkürler canim. Smile
Hersey için tesekkürler canim . Biggrin
[Resim: balksz1xb.png]
Ailesinin onuru için bir hizmetçiyi öldüren genç...
Tanitim için tesekkürler.
Tesekkürler tatlim.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi