yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rheme Covers
(27-10-2012, Saat: 16:40)BlockBuster yazdı: Vov! Harikasın dostum! Biggrin

hehehe teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim =)Bilmiş
Teşekkürler Smile
(27-10-2012, Saat: 20:12)Rheme yazdı:
(26-10-2012, Saat: 14:25)nurcihan yazdı: Bunu you tube kanalında sen yükler yüklemez dinlemiştim. Smile Bu cover için güzel bir video çekmeye ne dersin? Sesine ve yüreğine sağlık Pınar chan.. Korece coverlarının devamını bekliyorum, if I leave ve Gumiho'dan bir parça için bana sözün mü vardı senin?

Bu video bir kaç kişiye dinletirken çekilmişti ben de en gürültüsüz kısmını koydum. Ama sana gumho gelecek çalışıyorum onu hem çalıp söylemeye ama biraz zormuş =/ çalarken ölçü kaçıyor ama arkadaşa çaldırabilirim yakında gelecektir umarım =D

oleyyy Angel keşke bir stüdyoda kayıt yapma imkanımız olsa ne güzel olurdu ^.^
(30-10-2012, Saat: 0:12)nurcihan yazdı:
(27-10-2012, Saat: 20:12)Rheme yazdı:
(26-10-2012, Saat: 14:25)nurcihan yazdı: Bunu you tube kanalında sen yükler yüklemez dinlemiştim. Smile Bu cover için güzel bir video çekmeye ne dersin? Sesine ve yüreğine sağlık Pınar chan.. Korece coverlarının devamını bekliyorum, if I leave ve Gumiho'dan bir parça için bana sözün mü vardı senin?

Bu video bir kaç kişiye dinletirken çekilmişti ben de en gürültüsüz kısmını koydum. Ama sana gumho gelecek çalışıyorum onu hem çalıp söylemeye ama biraz zormuş =/ çalarken ölçü kaçıyor ama arkadaşa çaldırabilirim yakında gelecektir umarım =D

oleyyy Angel keşke bir stüdyoda kayıt yapma imkanımız olsa ne güzel olurdu ^.^

sana süpriz gumiho'yu bu hafta ya da gelecek hafta yapacaz ,gitar solosu için arkadaşı ikna ettim çalması için, kayıt yapar yine eklerim =)Onay
Çok güzel bir sesin var. Devamını merakla bekliyorum. Onay
Özellikle Fox rain Kalp benim favori şarkımdır. Çok seviyorum o şarkıyı. ^^
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(01-11-2012, Saat: 1:17)ghost_buster yazdı: Çok güzel bir sesin var. Devamını merakla bekliyorum. Onay
Özellikle Fox rain Kalp benim favori şarkımdır. Çok seviyorum o şarkıyı. ^^

Çok teşekkür ederim. Gripliğim geçince hemen yapacağım bu arada gitarda çalışıp bitirmiş olurum =)
Tebrik ederim, güzel söylemişsiniz. Smile Özellikle Gumiho'nun OST'u olan coverine bayıldım. Kalp
J-Min - Stand Uptam sesinize gitmiş. Onay Harikaymış valla. Biggrin
Şarkı seçimleriniz güzel. Biggrin
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
sesine bayıldımm.. J-min stand up gerçekten de tam senin sesine gitmiş Biggrin
bu ses bende olsaydıı O Ses Türkiye yollarındaydım şimdi ;)
Dinlediğim en iyi coverlardan. Sesin şarkılara yabancı değil, bu çok hoşuma gitti. Onay
(24-11-2012, Saat: 3:32)Kore_Güzeli yazdı: Tebrik ederim, güzel söylemişsiniz. Smile Özellikle Gumiho'nun OST'u olan coverine bayıldım. Kalp
J-Min - Stand Uptam sesinize gitmiş. Onay Harikaymış valla. Biggrin
Şarkı seçimleriniz güzel. Biggrin

Sözleriniz için teşekkür ederim. Siz de buna benzer şarkılar biliyorsanız önerilerinizi alabilirim =)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi