yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recently I Saw The Movie Which Korea?
en son hangi filmi izledigimi hatirlayamiyorum ya Biggrin
[Resim: benimkkgelinimql0mm7.jpg]
My Little Bride
çoookk eglenceli bir film. 15 yasindaki liseli kiz Boune ile kendinden yasça büyük, beraber büyüdügü sang min le büyükbabasinin zorlamasiyla(psikolojik baskisiyla demek daha dogru sanirim Biggrin )evlenmesi ile basliyor olaylar ve eglenceli bir sekilde sürüp gidiyor. tavsiye ederim. 10/8
[/quote]

bu filmi bende izledim.MY LITTLE BRIDE süper ötesiydi ama ben
buna 10\10 veriyorumOnayOnayOnayBiggrin
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Heartstring
en son cevapsiz arama 3'ü seyreddim orada nobuta wo produce'deki kotani-san oynuyodu.biraz korkutucuydu ama korku filmlerini sevdigim için güzeldi
En son The Legend of Seven Cutter izledim Yoon Eun-hye nin oynadigi film ve gerçekten pisman oldum çünkü vasatin bile çok altinda bir film hiç begenmedim
[Resim: 2474.jpg]

a moment to remember i dün izledim
tek kelimeyle mükemmeldi hala etkisindeyim
herkese tavsiye ederim yalniz mendillerinizi almayi unutmayinAglama
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
yaklasik 10 dk önce boys over flowersn 23. bölümünü izledm izlemekte biraz geç kaldim ((yazililar sagolsun dieyelim))Kizgin
ILK KAR adli filmi izledim pek güzel degildi hatta kore filmi oldugunu bildigim için berbatti diyebilirim.izlemeyin bence zaman kaybi Smile
The Restless isimli filmi izledim tek kelimeyle süperdi dövüs sahneleri falan iyiki izlemisim dedigim filmlerdenOnayOnay
[Resim: 2474.jpg]

Love So Divine
Ben burayi görmemistim.Neyse simdi izledigim bütün Kore filmlerini-bu hafta içinde- söyleyecegimSmile
[Resim: 100dayswithmrarrogantpo.jpg]
100 Days with Mr.Arrogant.Güzel bir komediydi.Igrenç sahneler disinda güzeldi.Sadece sonuna dogru hüzünlendirmeleri ve sonunda kafada soru isareti kalmasi yüzünden 10/7 veriyorum.
[Resim: 6a00c2252c8168604a00cd9.jpg]
Ikinci olarak Rain'in oyunculugunu merak ettigim ve uzun zamandir izlemek istedigim I'm a Cyborg, But That's Ok'u izledim.Filmin konusu itibariyle matrak oldugunu söylemeliyim.Akil hastanesini hastanedeki kisilerin gözünden yansitmis.Oyuncularda rollerinde basariliydilar.Güzeldi.Rain oldugu için 10/8 veriyorum.Biggrin
[Resim: 11671028641xl4.jpg]
Secuding Mr.Perfect Gerçekten çok güzel bir komediydi.Kizin asktan anlamamsi adamin havali tavri filan güzeldi sahiden.Hatta ben bir yerden sonra filmi birakip adami izledim desem yalan olmaz.Sahiden yakisikliydi.Ama ben filmide çok begendim çok güzeldi 10/10 veriyorumBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi