yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recently I Saw The Movie Which Korea?
Sad Movie (Acikli Film) i izledim en son gerçekten güzel filmdi tavsiye ederim...
"someone special" kendi kategorisine (dram ve ask) göre iyi bir filmdi... 10 üstünden 8.
Maundy Thursday
[Resim: seducingmrperfectzc9.jpg]

en son Miseuteo Robin Ggosigi / Seducing Mr. Perfect izledim gerçekten harika bir film di Smile
[Resim: 10.gif]
ben en son bos ev isimli filmi izledim.çok begenmistim. Onay
(12-02-2009, Saat: 14:39)ceyankbyz yazdı: [Resim: mylovenaesarang2007ql8.jpg]
My Love Nae Sarang 2007

en son(yani dün gece) bu filmi izledim.çok sevimliydi.sad movie tarzi bi yapim..klasik güney kore yapimlarindan biri..bi yandan güldürürken bi yandan aglatti.mahvoldum izlerken gözlerim çikacakti yerindenSmile ama siz aglamazsiniz belki.güzel bi yapimdi siz izleyin o yüzden tavsiye ederimSmile

sen izleediysen güzeldir aglamak için yer ariyorum zaten izliyim bariiSmile

bu arada imzandi ki uyuyan wooki süper yaSmile
(28-02-2009, Saat: 13:00)prencess yazdı:
(12-02-2009, Saat: 14:39)ceyankbyz yazdı: My Love Nae Sarang 2007

en son(yani dün gece) bu filmi izledim.çok sevimliydi.sad movie tarzi bi yapim..klasik güney kore yapimlarindan biri..bi yandan güldürürken bi yandan aglatti.mahvoldum izlerken gözlerim çikacakti yerindenSmile ama siz aglamazsiniz belki.güzel bi yapimdi siz izleyin o yüzden tavsiye ederimSmile

sen izleediysen güzeldir aglamak için yer ariyorum zaten izliyim bariiSmile

bu arada imzandi ki uyuyan wooki süper yaSmile

izle canim .güzel bir film.aklima geldi o tren sahneleri ah ya..günes tutulmasi falan güzel seyler var filmde.dün gece uykum gelmisti Wookie yi koydum o da uyudu ben deBiggrin
bir gece birdenbire adli film i degisik bir film di
Biggrin
[Resim: 95267245.jpg]
[Resim: theclassicdb2.png]

The Classic
çok güzel bir son ye jin,jo in seong ve cho seung woo filmi. gerçekten bir klasik. Türk filmlerini animsatan bir senaryosu var. izlediginiz her Türk filminden sahnelere, olaylar bulmaniz mümkün.özellikle filmin sonunda ayni bizim filmler gibi dedim. cho seung woo'ya bir kere daha hayran oldum.
10/9 siddetle tavsiye ederim Onay

[Resim: 1521-51.jpg]
Madeleine
jo in seong ve shin min ah filmi.okul arkadaslari yillar sonra karsilasirlar ve 1 ay sürecek bir iliski anlasmasi yaparlar. fakat kahramanlarimiz birbirinden çok farkli iki insandir. begenerek izledim.Filmin müzikleri harika Onay
10/7

[Resim: benimkkgelinimql0mm7.jpg]
My Little Bride
çoookk eglenceli bir film. 15 yasindaki liseli kiz Boune ile kendinden yasça büyük, beraber büyüdügü sang min le büyükbabasinin zorlamasiyla(psikolojik baskisiyla demek daha dogru sanirim Biggrin )evlenmesi ile basliyor olaylar ve eglenceli bir sekilde sürüp gidiyor. tavsiye ederim. 10/8
zaman diye bir filmi izledim çok degisiktiBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi