yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recently I Saw The Movie Which Korea?
sad movie yi izledim
en son kim ki duk un bos ev filmini izledimBiggrin
love me not (sevmeyin beni) izledim çook güzeldi gerçekten
Taegukgi.hwinalrimyeo.2004

[Resim: 29342580px6.png]

[Resim: 40619769gf9.png]

Filmi uzun zaman önce izlemistim Bu gün arkadaslara izletme vesilesi ile Tekrar izledim.Mükemmel Bir Film Diyebilirim Izlerken Hem Savas sahneleri ile Gerilimi yasiyorsunuz Bundan önemlisi Bir abinin Kardesinin Ugruna Ölüme Meydan okuyusunu Görünce Duyacaginiz Duygusal Durum Bu durum karsisinda Gözyaslarinizi Tutamiyorsunuz en azindan ben Tutamadim Notum ise;
10/9
My little bride....Muhtesem hos bir film.Bir üniversite ögrencisi ile 15 yasindaki liseli kizin evliligi üzerine bir film(Filmde Kore'de 15 yasinda aile izni ile nikah kiyilabilecegi söyleniyor).Evlilik mecburi yapiliyor.Kizimiz her ne kadar patronvari bir es olsada(Sangmin karisini böyle nitelendiriyor) yasinin gerektirdigi zaaflari film boyunca sergiliyor.Sangmin ise film boyunca, yasi büyük olmasina ragmen daha simarik,daha çocuksu bir imaj çizsede film sonunda ki olgunluguna hayran kaliyorsunuz.Aralarinda bu kadar yas farki olmasina ve Boeun'un yasinin baya küçük olmasina ragmen filmde, ne kadar yas farki var,kizin daha liseyi bitirmesine çok var,bu sekilde bir evlilik olur mu rahatsizligi hiç hissetmiyorsunuz. Bir de Geun-yeong Mun'un filmdeki hareketleri ve mimikleri süper...Rae-won Kim zaten sahane...Izleyince mutlu olunacak bir film.8/10...Mutlaka izleyin derim...

[Resim: benimkkgelinimql0mm7.jpg]
en son my sassy girl izledim gerçekten mükemmeldi
kesinlikle tavsiye ederim izlemeyen kalmasin Biggrin
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
Arahan diye bir fil izledim...Tavsiye etmiyorum Ofkeli
en son 4 days i izledim.korkunçtu bayagi.
10 üzerinden 7 veriyorum.
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
en son Arahan diye bir fillimi izledim çok güzeldi tavsiye ederim izlemeyenler mutlaka izlesinOnay
[Resim: mylovenaesarang2007ql8.jpg]
My Love Nae Sarang 2007

en son(yani dün gece) bu filmi izledim.çok sevimliydi.sad movie tarzi bi yapim..klasik güney kore yapimlarindan biri..bi yandan güldürürken bi yandan aglatti.mahvoldum izlerken gözlerim çikacakti yerindenSmile ama siz aglamazsiniz belki.güzel bi yapimdi siz izleyin o yüzden tavsiye ederimSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi