yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recently I Saw The Movie Which Korea?
En son LOVE ME NOT izledim.Çok güzeldi kükük gelin süper bir rol sergilenmis.

[Resim: fbn-gbna2f04.bmp]
DÜSLERIMIN PRENSI
bu diziyi çok seviyorum ilk ve tek sevdigim kore dizisi diyebilirim.Çok zevkli ve eglenceli bir dizi.Yani 'Romantik komedi'
10 üzerinen 10 diyebilirim.Smile
>>>SS501<<<

Kim KYU Jong

en son izledigim film (Eyvah Karim Mafya 2) ydi ama 1.ciside harikaydi Smile
[Resim: 10.gif]
ben en son birkaç gün önce kim ko dokko nun beauteful(güzel) filmini ziledim.begenmedim.biraz hastalikli,gereksiz ve saçma buldum buldum filmi.güzel hiçbir yani yoktu.belki de bir kadini basina gelenler böyle düsünmeme neden oldu ama yönetmenin bakis açisida çok uç bir noktadaydi bence.
[/spoiler]yada aslinda bütün erkeklerin normal düsüncelerimi bunlar bilemiyorum eger öyleyse dünya da insanlik kalmamis demektir.bu nedenle uç geldi.ama baska nedenleri de var.
zaten tecavüze ugramis bir kadina polis söyle diyor siz kadinlarda tahrik ediyorsunuz sanirim dünyanin heryerinde kadinlar ayni sorunu yasiyor.üstelik polis kadin gittikten sonra arkadasina bu kadina tecavüz edilmezmi diyor fotolarina bakarak.sonra kadin sokakta sendeliyor ve bütün erkekler yardim etmek istiyor ama yine taciz var ortada.kadin hastaneye kaldiriliyo bu sefer doktor taciz ediyor.en sonunda kadin ölüyor ve otopsi yapan doktor cesede tecavüz ediyor.iste bu bakis açisi çok uç ve hastalikli o durumdaki bir kadina herkesmi yani bütün erkekler mi o gözle bakar bilemiyorum.yorum sizin.
doremifalosi filmini izledim ve çok begendigimi söyleyebilirim insani yormayan romantikbir film ve sarkilar çok güzel.tavsiye ederim ben çok begendim
En son izledigim flimin adi Seytanin sanati diye bir flimSmile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Mayis 18.
Muhtesem çift.
Dizinin konusunu çok begenmeme ragmen basroldeki bayan oyuncunun bazi sahnelerini begenmedim neyse lee dong wook yerini doldurmus Smile
En son "Ilkbahar, Yaz, Sonbahar..." i seyrettim..durgun film sevenler için ideal.
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

:icon_shadeicon_s:Özetleyeyim bari:Biggrin

Alti ay önce Epitaph(kabir hikayeleri)ni izledim.Korku ve drami süper harmanlayan bir filmdi.Bazi sahneler bilindik korku sahneleriydi.Bu filme benden 10 üzerinden en fazla 5

Üç ay önce My Little Bride'i izledim.Romantik Komediydi.Eglenceliydi ama bazi yerlerinde sikilmadan edemedim.Ama espriler fena degildi.Bu Filme 10 üzerinden 5.5

Bir ay önce Innocent Steps'i izledim.Dram ve romantik komedi karisikti.Dans'in içinde geçmesi ile zaten beni fethetmis bir film.Ancak bazi yerlerde asiri hayal gücü bazi yerlerde asiri gerçekçilik olmasi filmde bir dengesizlige neden olmus bu nedenle kopukluklar vardi diyebilirim.Izlenmesi tavsiye edilir.Bu film için 10 üzerinden 7

Dün ise Wind Struck adli filmi seyrettim.Baslangici karisik baslasa da çok güzel ve akici bir filmdi.Son 45 dakikasini aglayarak geçirdim.Harika bir dram.Kesinlikle izlenmesi tavsiye edilir.Bu film için diyecek baska bir seyim yok.10 üzerinden 8.5...

(Not:Verdigim puanlar ve yaptigim elestirilere takilmayin.Ben sadece kendi bakis açimi sizlerle paylasmak istedim.Yoksa kirik yillik film elestirmeni degilimBiggrin)

Devam edecek....Biggrin

Konuyu Okuyanlar: