yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recently I Saw The Movie Which Korea?
[Resim: OPEN_CITY_151207_00.jpg]

Uluslararasi bir yankesici çetesini yakalamaya çalisan cesur bir polis. Çetenin basinda bir bayan olursa ve polisle duygusal yakinlasmalari olursa vay haline. Film gerçekten çok güzel hepinize izlemenizi tavsiye ederim .
Hakkınızı helal edin. ~
.Tukarikashi. yazdı:cansucum o filmin adi ne? afisi hosuma gitti guzel bir filme benziyo

fly dady fly müthis bir dizi hem dram hem komedi süper ama mutlaka izle bence;)
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
[Resim: baboposterbo7.jpg]

Ba:bo mutlaka izleyin çoook acikli bir komedi filmiydi ühüüüüü 10 üzerinden 10 veriyorum ühüüüüüüüü:'(
muhtesem bi filmdi ya bu zamana kadar niye izlememisim ki ben bunu
izlerken inanilmaz keyif aldim bitmesini hiç istemedim ki Allahdan uzun surdu film..aksiyon sahneleri mukemmeldi bi ara ciddi ciddi o ortamda hissettim kendimi agzim açik bi sekilde izledim yani..mafya olayi hakikaten cok cok guzel anlatilmis

filmi siddetle ve dehsetle tavsiye ediyorum liste olusturan arkadaslar da ilk siraya alirlarsa çok iyi olur

10/10

jiwjiw yazdı:A Dirty Carnival
çok güzel bir filmmis...çok begendim..

[Resim: A_Dirty_Carnival_film_poster.jpg]

cansu,cevap için tesekkurler tamam listeye aldim en kisa zamanda izliycem insallah

sunshine,bu aralar aksiyon filmleri izliyorum gercekten cok heyecanli ve guzel oluyor tavsiye için tesekkurler listeye aldim ;)

bu arada ba:bo'yu bende izledim ama pek begenmedim bana gore epey bi vasatti..sadece cha tae hyun için izlenebilir

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
MISS GOLD DIGGER

çok bana göre çok komik ben 10/10 veriyorumSmile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Ben bundan böyle hep uzakdogu filmi izleyecegim.
Ben onlari çok seviyorum çok basarili buluyorum.
Simdi izledigim full house gerçekten çok begendim.
Sonra Host u izledim yaratik filmi oda çok güzel
sonra lee young ae nin sympathy for lady vengeance yi izledim o biraz erotik
ilk defa bu kadar erotik bir film izledim.Ama lee young ae oldugu için izledim.
Sonra i am sorry i love you yu izledim o da gerçekten mükemmel
Her izledigim filmde ayri bir güzellik var.Ayri bir ana tema var ve çok ahlak çerçevesi
içinde oynuyorlar.Ben çok begendim hepsini... gençlik dizileri çok hos. Hepsini ayri ayri kutluyorum.Hep böyle güzel yapimlar yapsinlar ben onlari sonuna kadar izleyecegim.
türk kore dostluk forumuna çok tesekkür ediyorum.Aileme çok tesekkür ediyorum.Beni saraydaki mücevher ile tanistirdiklari için. Happy0064
May18
[Resim: fznzz0gofqbh4yx3lvgj.jpg]

itiraf ediyorum izlerken salya sumuk agladim[Resim: xi9gmij0dww5x7ysi90.gif] inanilmaz etkilendim ve suan hala etkisindeyim..izledigim en iyi filmlerin basinda bu var artik..sahneler o kadar gercekciydi ki izlerken tüylerim diken oldu ve buz kesildigimi hissettim[Resim: xi9gmij0dww5x7ysi90.gif]zaten senaryo da gercek ya orasi da ayri mesele..
yonetmen mukemmel bi is cikarmis sahneler gozumun onunde çakilmis bi vaziyette durmus gitmek bilmiyorSad

hala filmi izlemeyen varsa dizlerini dövsün bence

10/10

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
Biraz gecikmeyle de olsa A Moment To Remember filmini seyrettim annemle... Hala etkisindeyim annem de çok begendi...
Buraya izleyecegimiz filmleri degil de izledigimiz filmleri yaziyoruz arkadaslar
[Resim: Please_Teach_Me_English_movie_poster.jpg]
Please teach me english 10 üstünden 10 veriyorum gülmekten geberdimBiggrin Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi