yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RealPlayer Ile Video Indirme,GomPlayer'dan Resim Çekme ve Photoshop CS2 Ile Gif Yapma
Yaa ben ne yapicamm?? Denesem yaparim belkide kendime güvenemiyorum bu konuda Sule ablacimm YARDIM!!! <3 Yaa birde bu program pc. ye zarar verir mi? Iste o yüzden güvenemiyorum.. Smile :S
Seda & Min Ho
(19-01-2011, Saat: 21:00)Crazy Girl yazdı: Yaa ben ne yapicamm?? Denesem yaparim belkide kendime güvenemiyorum bu konuda Sule ablacimm YARDIM!!! <3 Yaa birde bu program pc. ye zarar verir mi? Iste o yüzden güvenemiyorum.. Smile :S

Canim ilkönce kendine güven yaparim de dedigim programlari indirip kur. Onay

Canim bilgisayarinin performansina bagli photoshop biraz kasabiliyor pc yi.
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Bu islemi ögrenip kullanmistim.Çokta memnundum.Ancak ps m CS2 yi artik kabul etmiyor.
Bu konuda ne yapabilirim Sule? Durtuk

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Ben de CS3 var o nasil olacak?
Sule2m anlatimin harika, gif yapmak bana imkansiz gibi geliyordu aslinda ama öyle güzel kolay anlatmissin ki denedim dediklerini bir sorunum.Sirasiyla gittim..

PS' geçiyoruz ya ImageReady den geçtikden sonra ''animation'' yazan sey (neyse o Biggrin) bende çikmiyor ps kisminda, yada imageready kisminda da..Anlatabildim mi kuzu?
[Resim: 17300621.png]
Lee Min Ho | Park Shi Hoo
Shin Min Ah | Moon Chae Won |Park Min Young
(24-01-2011, Saat: 3:06)afazi yazdı: Bu islemi ögrenip kullanmistim.Çokta memnundum.Ancak ps m CS2 yi artik kabul etmiyor.
Bu konuda ne yapabilirim Sule? Durtuk

Cs2 kaldirip tekrar kurman gerekir canim.

snow_flower yazdı:Ben de CS3 var o nasil olacak?

Canim benim pc de hem Cs2 hem Cs3 var fakat ben gifleri Cs2 de yaparim o yüzden Cs3 konusunda deneyimim yok bu konuda Asli arkadasimiz anlatmis.

http://www.korea-fans.com/forum/videodan...35887.html
Twitterım

(24-01-2011, Saat: 23:54)NAGIS yazdı: Sule2m anlatimin harika, gif yapmak bana imkansiz gibi geliyordu aslinda ama öyle güzel kolay anlatmissin ki denedim dediklerini bir sorunum.Sirasiyla gittim..

PS' geçiyoruz ya ImageReady den geçtikden sonra ''animation'' yazan sey (neyse o Biggrin) bende çikmiyor ps kisminda, yada imageready kisminda da..Anlatabildim mi kuzu?

Gayet çok iyi anladim canim Window kisminda Animation kismini seçmelisin kuzum. Opucuk

Inan bana Gif yapmak bence imza avatar yapmaktan çok daha basit.
Twitterım

(04-08-2010, Saat: 17:18)leeseo-jin yazdı: Öncelikle bilgisayarinizda RealPlayer ve GomPlayer programlarinin yüklü olmasi gerekir google da aratirsaniz kolayca bulabilirsiniz
Sule'm .çok çok saol canimcim..
Digerini anladim ama birde burada takildim canim indirdim kurcam sifre mail adresi gibi birseyler istiyor anlamadim..Smile

(01-02-2011, Saat: 22:00)NAGIS yazdı:
(04-08-2010, Saat: 17:18)leeseo-jin yazdı: Öncelikle bilgisayarinizda RealPlayer ve GomPlayer programlarinin yüklü olmasi gerekir google da aratirsaniz kolayca bulabilirsiniz
Sule'm .çok çok saol canimcim..
Digerini anladim ama birde burada takildim canim indirdim kurcam sifre mail adresi gibi birseyler istiyor anlamadim..Smile

Canim real playeri nasil kurdum hiç hatirlamiyorum ama gom playeri kurmak çok kolay.

Real Player kurulum resimli anlatim

Canim ben benim elimdeki real playeri rarlayip yükledim buradan indir

indir
Twitterım

Çok tesekkür ederim canim, oldu kurdum çokda isime yaradi..Süpersin..Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi