yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RealPlayer Ile Video Indirme,GomPlayer'dan Resim Çekme ve Photoshop CS2 Ile Gif Yapma
(17-11-2010, Saat: 3:49)leeseo-jin yazdı:
(17-11-2010, Saat: 3:27)afazi yazdı: Yaptim bende. Gerçekten hosuma gitti. Tesekkürler Sule.Ancak bir sorum olacak yaptigimiz bu gifin hiziyla oynayabilmemiz mümkün müdür?

Tabikide canim

animation penceresinde 0 sec yazan yer var oradan istedigin zamanlamayi yaparak hiziyla oynayabilirsin.
ImageReady kisminda Preview Dokument penceresi var klavye kisayolu Y oradan önizleme yapabilirsin.

Eyvallah hocam sagolasin. Onay
Allahrazi

PHS ☆ VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

(17-11-2010, Saat: 4:05)afazi yazdı:
(17-11-2010, Saat: 3:49)leeseo-jin yazdı:
(17-11-2010, Saat: 3:27)afazi yazdı: Yaptim bende. Gerçekten hosuma gitti. Tesekkürler Sule.Ancak bir sorum olacak yaptigimiz bu gifin hiziyla oynayabilmemiz mümkün müdür?

Tabikide canim

animation penceresinde 0 sec yazan yer var oradan istedigin zamanlamayi yaparak hiziyla oynayabilirsin.
ImageReady kisminda Preview Dokument penceresi var klavye kisayolu Y oradan önizleme yapabilirsin.

Eyvallah hocam sagolasin. Onay
Allahrazi

Kolay gelsin canim. Opucuk
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

Beceriksizligin bu kadari.Yapamadim.Dodgy

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(14-12-2010, Saat: 15:56)esoanes yazdı: Beceriksizligin bu kadari.Yapamadim.Dodgy

Yaparsin canim resim yolla çözeriz birlikte.
Twitterım

Sule canim benimle o kadar ilgilendin ki,gerçekten bu kadarini beklemiyordum.Tüm ugraslarin için kocaman tesekkürler.Simdi çok rahat bir sekilde sayende yapabiliyorum.
Harikasin canim benim.Opucuk

Ve ben gidiyorum. ^^
(17-12-2010, Saat: 22:10)esoanes yazdı: Sule canim benimle o kadar ilgilendin ki,gerçekten bu kadarini beklemiyordum.Tüm ugraslarin için kocaman tesekkürler.Simdi çok rahat bir sekilde sayende yapabiliyorum.
Harikasin canim benim.Opucuk

Rica ederim canim yapabilmene çok sevindim güzel giflerinle forumu senlendirmen dilegiyle. Opucuk
Twitterım

Simdilik çok iyi olmayabilir ama sanirim kötü degil.Smile
[Resim: chang.gif][Resim: heromm.gif][Resim: ycccc.gif][Resim: jaee.gif][Resim: ooola.gif]

Ve ben gidiyorum. ^^
(17-12-2010, Saat: 22:44)esoanes yazdı: Simdilik çok iyi olmayabilir ama sanirim kötü degil.Smile
[Resim: chang.gif][Resim: heromm.gif][Resim: ycccc.gif][Resim: jaee.gif][Resim: ooola.gif]

Olmuslar canim ama sonuncu çerçeve daha güzelmis Korea-Fans Design Team de texture paylasim kismina çerçeveler ekledim indirip kullanabilirsin.
Twitterım

video klosöründe RealPlayer download kizminda video açilmadi Saskin
(14-01-2011, Saat: 21:09)nazende95 yazdı: video klosöründe RealPlayer download kizminda video açilmadi Saskin

Sag tiklayip birlikte aç kismindan gom player ile açmayi dene.
Twitterım

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi