Bütün gün radyokorea-fans tan sarkilar dinliyorum harika ötesi emegi geçenlere tesekkür ederim.

Konuyu Oyla:
Radio Korea-Fans
|
Emeginize saglik gerçekten çok hos olmus bu .Ve çok da güzel sarkilar çaliyor djlerimiz.
![]() ![]()
Kim nam gil fan club
Queen Seon Duk Fan Club goong fan club Yoon Eun Hye fan club Se7en Fan Club God of Study Fan club
C.N Blue için tesekkürler^^ ~Love Revolution
-- Umm...Aslinda arsivinizdeki sarkilari listeleyen bir konu açsaniz nasil olur? ![]() OLICITY ![]()
Basligi yeni gördüm hayirli olsun.
![]() ![]()
Ya simdi çalan sarkinin adi ne??
03-05-2010, Saat: 17:12
C.N Blue - 외톨이야 ("I'm a Loner") (Remix) Sarkisini çaldim. Eger benim çalidgim sarkiyi soruyorsan... Sonrasinda
Secret - Magic 4 Minute - Dreams Come True Kara - Byeoreul Ddada After School - Because of You çalacagim. Merak ederseniz yazarim yine. ![]()
03-05-2010, Saat: 17:13
Bilgi için tesekkürler Hilal.
![]()
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Ya süpersiniz
![]() ![]()
04-05-2010, Saat: 2:16
Emek veren herkese tesekkürler,ne güzel olmus.Su an çalan my girl'den bir parça.Çok çok hos bir rastlanti oldu.
![]()
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown Lee Jun Ki Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici 20'li yaşlarından gurur duyduk 30'lardan da gurur duyuyoruz İyi ki varsın.
04-05-2010, Saat: 23:23
Sahane cidden çok güzel bir organizasyon.Herkese özellikle bu fikri ortaya atan kisi veya kisilere çok tesekkürler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi