yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rabbit and Lizard / 토끼와 리저드 (2009)
Güzel bir filmmis. Onay Izlemek isterdim dogrusu... Smile Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk

Çok güzel bir filmmis gerçekten. Keske izleme sansimiz olsaydi. Konu için tesekkürler. Biggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
Tesekkür ederiz Selen'cim. Smile
[Resim: rabbitlizard9.jpg]

[Resim: rabbitlizard13.jpg]

[Resim: rabbitlizard14.jpg]

[Resim: rabbitlizard4.jpg]

[Resim: rabbitlizard8.jpg]

[Resim: rabbitlizard12.jpg]
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Öncelikle tanitimlariniz ve eklediginiz fotograflar için tesekkürler. Biggrin Filmi izledim ve mutlu oldum. Çok merak etmekteydim. Biggrin Ben bu film için daha büyük birseyler bekliyordum. Ufak bir hayal kirikligina ugradim... Sad Biggrin Ama fena bir film degil. Tavsiyelerim arasindadir. Biggrin Sonu anlasilmaz bitse de güzel. Biggrin
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Katiliyorum, fotograflarin çekiciligi yaniltti bizi. :d

Kötü degildi ama... Lostin TV kulaklari çinlasin, "iyi filmleri en önce izleyince geri kalanlar insani tatmin etmiyor" demisti. Bu film de buna kurban oldu malesef, çok kaliteli yapimlar izleyince beklentiler çok oluyor normal olarak...

Ama ilk kez izlemis olsaydim begenirdim, Sung Yu Ri ve müzik dinleyisi çok hostu mesela.
Jang Hyuk çok tatliydi, samimi, sempatikti.

Hikaye can alici degildi belki ama her dakikada sonra ne olacak dedirtti en azindan. Smile
Karakterlerin birbirlerine yabanciyken nasil da tanisik olduklarina dair bir filmdi. Tavsiye ederim. Smile

Ilginç bir filme benziyor degisik geldi bana, tesekkür ederiz. Onay
Merak ettim bu filmi izlemek istiyorum. Tanitim için tesekkürler. Smile

~~THE LIFE IS BETTER WITH KOREA-FANS ~~

Duragan film sevmeyenler hiç ugramasin derim.
Film boyunca bir hareket bekledim...Yok.Hiçbir sey yok.
Çok sikildim Biggrin Sadece finalde olaylar çözüldü o kadar.
Bilemiyorum...Oyunculuklar da iyi gibiydi ama,iii,cik,olmamis.
Açikcasi Jang Hyuk için izledim bu filmi ama beklentilerimin altinda çikti.Filmin afisleri çok güzeldi ,hele ikisinin ayni bankta oturdugu afis çok ilgi çekiciydi.Sonucu olan filmleri daha çok seviyorum,bu filmin sonu havada kaldi.Bos zamaniniz varsa izleye bilirsiniz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi