29-01-2010, Saat: 12:44
aslinda mu müzikler www.muhtesemkralice.com adli sitede var.Müzikler bölümüne giderseniz ordan herhangi birine tiklayip dinleyebilirsiniz.Ama bazi sarkilar çalmiyor
Queen Seon Duk /선덕여왕 (Drama) OST 2009
|
29-01-2010, Saat: 12:44
aslinda mu müzikler www.muhtesemkralice.com adli sitede var.Müzikler bölümüne giderseniz ordan herhangi birine tiklayip dinleyebilirsiniz.Ama bazi sarkilar çalmiyor
29-01-2010, Saat: 12:46
(29-01-2010, Saat: 12:44)bidam_askisi yazdı: aslinda mu müzikler www.muhtesemkralice.com adli sitede var.Müzikler bölümüne giderseniz ordan herhangi birine tiklayip dinleyebilirsiniz.Ama bazi sarkilar çalmiyorselime o sarki sanirim araro adli sarkidir emin degilim orda dinlersin
11-03-2010, Saat: 16:26
(29-01-2010, Saat: 12:46)bidam_askisi yazdı:(29-01-2010, Saat: 12:44)bidam_askisi yazdı: aslinda mu müzikler www.muhtesemkralice.com adli sitede var.Müzikler bölümüne giderseniz ordan herhangi birine tiklayip dinleyebilirsiniz.Ama bazi sarkilar çalmiyorselime o sarki sanirim araro adli sarkidir emin degilim orda dinlersin sayenizde müzikleri buldum tesekkür ederim..
Song Hye Kyo Fan Club / Song Hye Kyo Sevenler Kulübü ~Full House Fan Club / Full House Sevenler Kulübü~~~ My Girlfriend is a Gumiho Fan Club ~~ İmzanızdaki fotoğraf büyük olduğundan dolayı silinmiştir. Lütfen forum imza kurallarına uygun boyutlarda fotoğraf ekleyin.
08-04-2010, Saat: 21:29
sarkilar iyiymis. sagol.
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Yoon Eun Hye Fan Club ~Coffee Prince Fan Club~
10-06-2010, Saat: 11:19
Indirdim, Tesekkürler...
![]() ![]()
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear ![]() You are my little apple Like the most beautiful cloud in the sky ![]()
Arkadaslar ben buradaki bazi sarkilarin keman için notalarini ariyorum ama bulamiyorum. Bilen varsa paylasabilir mi? Yoksa MBC'ye e-mail atmak istiyorum, telif haklarinin disina çikmazsa eger Saraydaki Mücevher'in, Muhtesem Kraliçe'nin, Jumong'un filan notalarini bana e-mail atsinlar.... Sizce olur mu?
Bidam'in öldügü sahnede çalan sarkiyi bilen var mi?
(22-01-2010, Saat: 0:29)selime99 yazdı: dokman prenses olmadan hemen önceki bölümlerin bitisinde ileri fragmanlari gösterirken bir müzik çaliyordu ya onu nasil bulabilirizO main tittle'in biraz degisiklige ugratilmis dinleyince öyle gözüküyor çünkü .. ---------- (16-09-2010, Saat: 16:23)asiyan yazdı: Bidam'in öldügü sahnede çalan sarkiyi bilen var mi? Passo dopo passo o, veya Bal bam bal bam da olabilir .. ![]() ---------- Special part için tesekkürler, her yerde bulunmuyor ![]() Fighting !
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|