yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / 선덕여왕 (2009)
Muhtesem bir diziydi. Gerçekten konusu, oyunculari her seyiyle çok güzeldi. Yoo Shinciyim. Onay Aslinda Deokman'a biraz kizdim. Ilk askindan nasil hemen vazgeçti? Sad
Bidam'i sevmiyorum. Çig et yedigi andan itibaren sogudum ondan. Biggrin Kraliçeye adiyla hitap ederek saygisizlik yapti bence. Daha bir sürü sey. Uyari Hem Kraliçemiz yanlis kisi seçimi yüzünden çok sendeledi.

Bunlar benim yorumlarim. Bidamcilar lütfen kizmayin bana. Saklan Zuhaha

Konu için tesekkürler. ^^
Kore sevgimi körükleyerek siteye üye olmama sebep olan dizi. Biggrin Konu için tesekkürler. Alkis
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Koreyle tam anlamiyla tanismami saglayan ilk dizi. Smile Mishil ve doekman'in çekismeleri harikaydi o zeka o fikirler keske daha uzun olsaydi.
[/color][/size] ~~~~~~GÜLÜMSESmile~~~~~~
Trt yeni dizi istiyoruz. Buradan da izleriz ama senin tadin baska.
Adini hep duyuyordum bu dizinin ve hala duyuyorum ve çok merak ediyordum ama hiç kismet olmuyor izleyeyim.
Adi gibi muhtesem bir diziymis ama bakalim bana ne zaman kismet olacak izlemek.
Bende merak ettim bu diziyi, en kisa sürede izleyecem bakalim
(16-10-2011, Saat: 14:56)Rock Prensesi yazdı: Adini hep duyuyordum bu dizinin ve hala duyuyorum ve çok merak ediyordum ama hiç kismet olmuyor izleyeyim.
Adi gibi muhtesem bir diziymis ama bakalim bana ne zaman kismet olacak izlemek.

(07-01-2012, Saat: 13:49)agate yazdı: Bende merak ettim bu diziyi, en kisa sürede izleyecem bakalim

Tarihi diziler içinde bence basyapit.Biggrin Harika bir diziydi.Trt iki kere verdi,Ilk kez izliyormusum gibi tekrar tekrar izledim.Tüm oyunculari harikaydi.Özellikle mishil ve deokman.Opucuk Hemen baslayin bence.Biggrin MIshil'In o harika kiyafetlerine ve konusmalarina.Deokman'in prenses ve daha sonra kraliçe olmak için verdigi mücadele.Tarihi diziler içinde benim için bir numara.Onay

Bu dizi hakkinda sayfalarca yazi yazabilirim....Biggrin
[Resim: avatar133233.gif]

Ben gülüşüne öldüm.
O gülüşüme güldü.
Farklıydık işte...
Bye 
Anyeonghaseyo!I love you very much I'm azerbaijanian I love you Lee Yo Won I know you very well I want to see you My name is aytac I'm 15 Smile
En sevdiğim tarihi kore dizisi. Smile
Gerçekten oyuncu kadrosuyla senaryosuyla tarihi kıyafetleriyle güzel bayan ve yakışılı erkek oyuncularıyla mükemmeli aşıp imkansıza koşan bir diziydi.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi