yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / 선덕여왕 (2009)
Diziyi ilk yayinlandiginda seyrettim. Ayrica tüm bölümlerinide kaydedip iki kez daha seyrettim. Saraydaki Mücevher ve Denizler Imparatoru gibi bu diziyi de koleksiyonumun içerisine koydum.
Kendim için degil ama seyredemeyenler için tekrar yayinlanmasini dogru buluyorum. Neticede çok güzel bir diziydi...
İnsanlar seni anlamayı başaramadı. Oysa senin yeteneğin tanrı tarafından hediye edilmişti. Çok sabırlı ve hırslıydın. Diğerleri vazgeçse bile sen asla vazgeçmez inatla devam ederdin. Sen tıpkı karlara rağmen inatla açan kardelen çiçeği gibisin. Bununda üstesinden geleceksin... "Lady Han"
Süper bir dizi tavsiye ederim.
Adi gibi muhtesem bir dizi. Onay
Paylasim için tesekkürler. Onay
İmzası kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
Diziye TRT1'de yayinlanirken rastlamistim ama orta bölümlerdi. Lakin çabuk sardi, güzel bir dizi. Dokman nasil oldu da Yushin'in yerine Bidam'i seçti anlayabilmis degilim. Basindan beri güya Yushin'e asik degil miydi bu kiz? Ofkeli
Bir kadin olarak sevilmek bir kraliçe olarak saygi duyulmak arasindaki farki anladi bana göre. Yushin ona kraliçem derken Bidam hala ilk tanistiklarindaki gibi davraniyordu. Sanirim reyting artmasi Bidam girdikten sonra olunca degistirilmis de olabilir. Biggrin

OH WON BİN
Bu diziyi çok seviyorum. Paylasimlar için tesekkürler.
Güney Kore tarihi dizilerinde en çok begendigim ve izlemekten çok zevk aldigim bir diziydi. Smile Mishil'in olmadigi sahneler bazen sikici olsa da. Dertli Dizi süperdi. Onay Paylasim için tesekkürler.
Bidaam. O nasil bir finaldi. Çok begendim. Hele ki ölürken kraliçeye gelen adimlari sayiyordu ya orda bittim iste. Onay
Paylasim için tesekkürler. ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi