yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Inhyeon / 인현왕후 (1988)
Çok ilginç, burada Dong Yi rolünü Kyun Mi Ri oynamis! Biggrin Bu dizi Kral Sukjong dönemini anlatmis, merak ediyorum Dong Yi ve bu dizinin olaylari anlatisi ne kadar farkli ve benzer. Paylasim için tesekkürler. Smile
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
Ben de bu diziyi izlemek isterdim zira Dong Yi dizisinde de hep Kraliçe Inhyeon'un hikayesi bana daha ilgi çekici gelmisti. Onay Ayrica dizide kraliçeye fazla yer verilmemesine ragmen ben bu duyguya kapilmistim. SmileZira Dong Yi yerine Inhyeon'u izlemek isterdim... Onay

Tarihi bilgilere göre dogru mu bilemesemde Lady Jang Dong Yi'den çok Inhyeon'la mücadele içinde... Jang ile Dong Yi karsi karsiya olmuyor. Joseon'un en erdemli kraliçesi olarak biliniyor Ihnyeon... Onay Ayrica yardimcilarindan biri onun çektigi acilari anlatan bir kitap yazdigi için hakkinda en fazla bilgiye sahip olunan kraliçe... Onay

Dong Yi'yi de Inhyeon'dan dolayi vicdan azabi çeken Kral Sukjong içten bir sekilde kraliçe için dua ederken gördügü için cariyesi yapiyor... Kimi yerlerde bu durumu kralin Inhyeon'u onurlandirmak için yaptigi yaziyor...Çünkü Dong Yi Inhyeon'un hizmetçisi... Dong Yi Inhyeon'un güvenini kazaniyor...Hatta Inhyeon'un ölümü ardindan 3. kraliçe olan InWon(Sanirim adi buydu Smile ) dizideki gibi Dong Yi'nin oglunu hep destekliyor...Sukjong ölüyor,Jang'in oglu kisa bir süre tahtta durup,ölüyor...Yerine Dong Yi'nin oglu geçiyor...Inwon onursal kraliçe olarak adlandirilip Jang'in oglu yerine Dong Yi'nin ogluna tüm gücüyle destek veriyor... Sonuç olarak Dong Yi'nin oglu Kral Yeong Jo olarak tahta geçiyor. Onay

Pek bir uzun anlatmis olsam da tarihi bilgilere baktigimda Inhyeon'un hikayesi hep bana daha ilgi çekici gelmistir.Zira dizide de en sevdigim karakter de Inhyeon. Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi