yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prugoki
Prugoki

[Resim: 91592652.jpg]

Malzemeler:
1 kg. antrekot (bütün)
3 adet taze soğan
2 dış sarımsak
6 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı susam susam yağı veya sıvıyağ

Yapılışı:
Bütün olarak aldığınız antrekotu çok ince dilimler halinde kesip derin bir kaba koyun. Soğanları kıyıp sarımsakları dövün. Bir nevi terbiye için, içine soya sosu, ince kıyılmış taze soğan, dövülmüş sarımsak, susam yağı veya sıvıyağ ve bir parça da susam atarak adeta yoğurur gibi elinizle karıştırın. Bu terbiye ete nefis bir koku ve lezzet verir. Daha sonra ızgaranızı kızdırarak etlerinizi kızartın. Etlerin suyunu kaybetmemesi ve kurumaması için bir tarafları kızarınca hemen çevirin ve diğer tarafları çok kızarmadan alın. Eğer ızgaranız yoksa yapışmayan bir tavada etleri kızartabilirsiniz. Daha sonra sıcak olarak olarak haşlanmış pirinçle servis yapın.

ENGLISH

Materials:

1 kg. antrekot (all)
3 onions
2 cloves garlic
6 tablespoons soy sauce
1 tablespoon sesame oil or sesame oil Ages

Built in:
All received as a very thin slice antrekotu into deep rough cut and sheep. Chopped onions and garlic lament. Training for a kind, into the soy sauce, finely chopped onions, crushed garlic, sesame oil or sesame oil Ages, and also by throwing a piece almost like mixing with your hands mix. This is a delicious smell and taste gives to educate. By then the girl of your grill kýzartýn. To lose water and dry to prevent the parties do not just turn red and the other party when taken from very angry. If your grill does not have a non-stick frying pan-fried meats can. Then, as hot as serve with boiled rice.
Paylaşım için teşekkürler Özgü'm. Opucuk
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Antrekot ne acaba ilk defa duydum böyle bir şeyi. İsmi de garip geldi. Durtuk Neyse tantım için teşekkürler Özgü'm. Opucuk
(14-03-2010, Saat: 1:37)esra köksal yazdı: Antrekot ne acaba ilk defa duydum böyle bir şeyi. İsmi de garip geldi. Durtuk Neyse tanıtım için teşekkürler Özgü'm. Opucuk

Antrekot bir et türüymüş şimdi baktım. Smile Konu için teşekkürler Özgü'm.
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad
Teşekkür ederiz Özgü'cüm. Gozlukgulmek
Ohh soğanlı , sarımsaklı. Biggrin Türk yemeğine benziyor. Biggrin
Teşekkürler canım.
Her yemekte neden sarımsak var ? Paylaşım için teşekkürler.
(11-04-2010, Saat: 15:23)lady young ae yazdı: Her yemekte neden sarımsak var ? Paylaşım için teşekkürler.

Sarımsağın hem kurusunu hemde tazesini kullanıyorlar sağlık açısından çok faydası var. Smile
1 kg. antrekot (bütün)
3 adet taze soğan
2 diş sarımsak

Yiyebileceğimi hiç sanmıyorum. Paylaşım için teşekkürler. Alkis

let it be...
(11-04-2010, Saat: 15:23)lady young ae yazdı: Her yemekte neden sarımsak var ? Paylaşım için teşekkürler.

Faydalı çünkü Koreliler de sağlıklı besleniyor.
Teşekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi