06-10-2009, Saat: 0:46
süpersin tesekkürler
Proshow Producer 3.5 Dersleri
|
06-10-2009, Saat: 0:46
süpersin tesekkürler
06-10-2009, Saat: 12:02
Tesekkürler bu programi kullanmiyorum ama iyi bir programmis
![]() ![]()
08-10-2009, Saat: 21:34
konu degisimi olmustur yeni konu alttaki çalisma
![]() önce googleden veya benzeri bir siteden kelebek resmi bulun benim kullandigim resim ![]() daha sonra resimde görüldügügibi ![]() resmi programimizla açin daha sonra üst menüden layers menüsünü açin daha donra yine üstteki editing e tiklayin ![]() simdi alttaki chroma key transparancy yazisini yanindaki kutucugu isaretleyin set aktif olduktan sonra set e tiklayarak gelen renk paletinden beyaz rengi seçin ve set color u tiklayin daha sonra alttaki intensity drop off degerini beyaz renk kaybolana kadar yükseltin ![]() yukardaki resimdede görüldügü gibi beyaz renkler gitmis ve resimde sadece kelebek kalmistir kelebegin büyüklügünüde ayarladiktan sonra sirada kelebegimizin kanat çiprmasi için zom x degerini yazili oldugu kutucuga mausla sagtikladiktan sonra gelen menüden - edit modifier i seçmeliyiz gelen ekran asagidaki gibi olacaktir ![]() amount from function u aktif ettikten sonra degerleri ister resimdiki gibi isterseniz kendiniz deneyerek uygun bir deger girin daha sonra ok deyin çikin ekranda gezinmesi içinse benim yaptigim gibi ![]() 3 - 4 tane keyframe olusturun kelebegin üstünde gezine bilecegi bir resim ekleyin ![]() ben yine kolaylik olsun diye googlede buldugum bir resim kullandim Burada önemli olan zom x degerine verdigimiz modifier degeri ve renklerin transparanlastirilmasi gerisi basit islemlerdir ![]()
20-11-2010, Saat: 0:23
Anlatim için sagol .Anliyorum ama programlar falan kafami kurcaliyor yaa
22-12-2010, Saat: 19:30
Zamaninda herkes yasamistir bu kurcalamayi
Kafani kurcalama sebebi hemen ögrenmek istemen öyle bir iki ders alip ögrenilmez bir program dahasi kafani karistirir Yavas yavas ögren birden yüklenme ![]()
17-02-2011, Saat: 3:40
merhabalar,
proshow gold kullaniyorum. frame boyutunu ayarlayamadim. video outputlarinda 700x160 boyutunda çikti almak istememe ragmen, videoda kullandigim resimler video penceresini doldurmuyor. bunu nasil halledebilirim? ilginiz için simdiden tesekkür ederim.
28-02-2011, Saat: 0:33
önce videonun boyutunu ayarlayalim bunun için show options a gir show settings sekmesindeki aspect ratio degerini custom yaptiktan sonra custom degerini 700-160 veya istedigin degeri gir frame boyutunu ayarlamak içinse layers menüsündeki layersettings sekmesindeki scaling bölüm degerini stretch to frame yap böyle yapinca resmin daha önceki degeri ne olursa olsun proshow resmi 700-160 degerinde görünmesini saglar
Mesajini simdi daha yeni gördüm hemen birseyler yaziyim dedim bu dediklerimle olmazsa mesaj yaz ![]()
06-09-2012, Saat: 22:22
peki gifler neden oynamıyorrrrrrr
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|