yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proshow Producer 3.5 Dersleri
Dersleri video olarak hazirlamaya karar verdim video boyutu fazla olmasin diye görüntü kalitesi biraz bozuldu ama idare eder
Kafaniza takilan birseyler varsa yazin

videoyu indirmek için Tiklayin
[Resim: manas.gif]
proshowcpropducer indirmek için
Tiklayin
Bu sürümü kurulum gerektirmez rar dan çikarin ve kullanmaya baslayin
[Resim: d1.gif]
Bu programla yapilmis ufak bir çalisma
Emegine saglik.
Abracadabra da irwojyeora..
Valla bu programi daha önce hiç duymadim indirdim.Karmasik geldi bana:S Yinede anlatimin için sagolBiggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
Bu programin Proshow producer Proshow gold ve Standart olmak üzere 3 versiyonu bulunur (bildigim kadariyla) ama en iyisi Producer dir karmasik gelebilir bunun sebebi geçis efektleri hariç hazir olarak resme uygulaya bileceginiz fazla birsey yoktur birçok detay kullaniciya birakilmistir
4 ve üzeri sürümlerde hazir bazi sekiller ve bikaç yeni ayrinti eklenmis programa yeni baslayanlar için idealdir
Bir sonraki ders mask layer kullanimi olacaktir
[Resim: g3.gif]
mask layer kullanimina bir örnek
sadece fikir vermek amaçli yapilmistir biraz zaman harcayarak degisik sekilde maskeler kullanilarak dahada güzel seyler yapilabilir
Öncelikle olusturacagimiz maskeyi belirledikten sonra ona maske özelligi kazandirmak için

[Resim: 03.jpg]

masking menüsündeki on-of kutucugunu isaretlememiz gerekir
iki türlü mask vardir bunlar Transparency ve Grayscale dir
Transparency genelde solid color

[Resim: 08.jpg]
kulanilarak yapilir maskelenen yüzey oldugu gibi görünür

[Resim: 01.jpg]

[Resim: 04.jpg]

daha sonra kullanmak istedigimiz sekle göre ister dört köse ister yuvarlak olarak kullanabiliriz maskeleyecegimiz katman sayisi 1 de olabilir 10 da olabilir
Grayscale de ise maske olarak gif jpeg veya bir video dan olusan katman seçebiliriz

[Resim: 05.jpg]
Bu maskeyi kullanarak iki resmi birlestirdiginde

[Resim: 06.jpg]
yeni olusan görüntümüz bu sekilde olacaktir

olusan görüntüyü begenmezsek ya farkli bir maske kullanacagiz yada eger gradient kullaniyorsak onu düzenleyecegiz

[Resim: 07.jpg]
maskeyi ve yeni olusan görüntüyü incelerseniz beyazin hakim oldugu yerde maskeledigimiz resmin oldugunu görürsünüz
derslere Ilginin bu kadar az olacagini tahmin etmemistim dogrusu bendemi gif yapip promosyon olarak dagitsam
10-15 dk içinde yapilmis bir çalisma 2-3 içinde nasil yapildigini anlatacagim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi