yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prosecutor Princess / 검사 프린세스 (2010)
Bu diziyi izlemek planlarimda var, gelin görün ki altyazisi daha çikmamis. Biggrin Biggrin Çikar çikmaz bir haftada bitiririm. Biggrin
(02-06-2010, Saat: 18:42)Setsuna yazdı: Bu diziyi izlemek planlarimda var, gelin görün ki altyazisi daha çikmamis Biggrin Biggrin Çikar çikmaz bir haftada bititirirm Biggrin

Mutlaka izle Damla hele müzikleri bir harika diziyle bütünlesince.Abaza Ben 2.defa izlemeye basladim.:d
Harika ötesiydi harika. Onay Ama yine Kore dizilerinin olmazsa olmazlari içindeydi, esas oglan bir sene disari gitti, aile aralarina girdi veee en kötü olani da yine son 3 dakikaya sikismis mutlu son vardi. Kizgin Ama bunun disinda harikaydi, ayy Park Shi Hoo'ya bayildim. Opucuk
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Izlemeyen arkadaslara kesinlikle öneririm. Çok güzel bir diziydi , izlemeyen mutlaka izlesin. Onay
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Su an izliyorum. Çok güzel bir dizi. Ama esas oglanda bir seyler var. Hala çözemedim. Sanirim kizin babasiyla ilgili. Ileri ki bölümlerde anlayacagiz artik.
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Cinderella's Sister dizisini izlemeyi bitirince izlemeye baslayacagim insallah. Smile
'
[Resim: Balksz-1ttt.png]
You make my heart beat faster. What can I do? to reach out to you

TUMBLR
Süper bi dizi bitirdim ve ikinci kere izledim. Kesinlikle tavsiye edilir. Avukat oglumuza bayildim, zaten çok seker kizimiz da. Iris'ten farkli rollerde oynamasini görmek çok güzel. Iris'te sert, hiç gülmeyen, kisa saçli bir ajanimiz, burda civil civil, neseli, gülen, komik biri olmus, süperdi. Onay
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Avukat gerçekten çok tatli. Onay Dizi de çok güzeldi, tavsiyemdir herkese.
Kizin bazi safliklari beni çileden çikarsa da izlerken çok eglendim. Happy0064
Bu dizi ile ilgili yeni fotograflar gelecek mi ? Ayrica dizi süper, güzel. Hele avukat yeni favorim oldu. Çok yakisikli. Onay Savcinin hakkini da yemeyelim, oda süper. Biggrin
Güzel bir diziye benziyor.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi