yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prosecutor Princess / 검사 프린세스 (2010)
Izliyorum bu diziyi. :img-hysterical: Koyu renk takim elbiseli beyaz yakali savcilarin içinde, moda dergilerinden firlamis kiyafetleriyle (ayakkabilari unutmamak gerek) renk katiyor. Durtuk Hukuk fakültesini bitirmis ancak konuya ancak bu kadar yabanci olabilir. Bakalim ilerleyen bölümlerde neler gelecek basina. Biggrin
Tanitim ve paylasim için çok tesekkürler!.. Güzel bir dizi...
Dizide Seon In Woo gerçekte kim bilen var mi? Ma Hye Ri ile neden bu kadar çok ilgileniyor?
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(24-04-2010, Saat: 2:13)gleam yazdı: Dizide Seon In Woo gerçekte kim bilen var mi? Ma Hye Ri ile neden bu kadar çok ilgileniyor?

Adi Park Shi Hoo. "Glory of The Family" Onay adli bir dizi vardi daha önce. Benim en begendigim dizisi.
Biraz uzun bir dizi ama izlemeye deger. Bir de Iljimae'de Onay oynadi.
(24-04-2010, Saat: 2:13)gleam yazdı: Dizide Seo In Woo gerçekte kim bilen var mi? Ma Hye Ri ile neden bu kadar çok ilgileniyor?

En çok merak ettigim soru bu sanirim. Ma Hye Ri'nin babasiyla ilgili bir durum gibime geliyor. Izleyip görelim. Abaza Bu dizinin müzikleri süper cidden, ayrica avukata hasta oldum. Abaza Savcimiza da Chuno adli dizisinden hastaydim zaten. :img-hysterical: Savcida savci hani. Avukatta o biçim karizma süper. Abaza Ma Hye Ri'nin sansi iyi. Biggrin Özellikle 7.bölümün sonu harikaydi. Sarhos
Valla izlemedim ama güzel bir diziye benziyor. Smile Baslayacagim insallah simdiki dizim bitince. Onay Bu arada Cinderelle's Sister'i izliyorum, oda çok güzel bir dizi bu sayfayi okuyanlara da tavsiye ediyorum. Alkis Atkilic Onay
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Paylasim için tesekkür ederim.
Paylasim için tesekkürler.
[Resim: 201004012116396.jpg]

Herkesi sok eden bir sekilde giris yapti herkesin agzi açik kaldi. Zuhaha

[Resim: 20100422091257720h20912.jpg]

[Resim: 20100422074112146a40753.jpg]

[Resim: 1l1271863346.jpg]

Bu sahne çok güzeldi. Avukat Seo Ma Hye Ri'yi güya savcinin kiskanmasi için öpüyor. Abaza Savci gördü tabi. Abaza Hye Ri ilk önce savcidan hoslaniyordu neyse anlatmayayim izleyin derim. Bu diziyle ilgili insallah gifte yapip ekleyecegim.
Sayfalar biraz yavasliyor gifler sebebiyle o yüzden spoiler içine aliyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi