yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prenses Deokman, İleride Kraliçe Seon Duk (Lee Yo-won 이요원)
ay süper bebegide ayri bi tatli yaaaaaaa yicem zaten onuSmileSmileSmileSmileSmileSmile
(04-01-2010, Saat: 20:21)real yazdı: çok iri bir bayan, beraber oynadigi bütün erkeklerle nerdeyse ayni boyda. hele elleri, kürek gibi gerçektenSmile tabi 1.70 mis boyu. Türk kizlarina göre iri sayilmaz ama yanindaki erkekler mi çok ufak tefek, bilemedim ben onuSmile

bencede çok haklisin.ellerini gördügümde heralde bu yushin'in elleri dedim.gerçekten elleri çok büyük ellerine bakildiginda yasini gösteriyor.yüzünüde makyajla gençlestirmisler.zatan ben bu tarihi dizilerin makyözlerini çok seviyorum.çok dogal makyaj yapiyorlar.bizim bayan oyuncularimizin yüzünde bir okka boyaa.hayir yazik üzülüyorum onlara yüzleri savas alanina dönüyor SmileOnay
(20-12-2009, Saat: 2:44)ze.Bellack yazdı: Hiç oturmamis basrole bence

senin bu diziyle alip veremedigin bisey mi var?bi arada bidam'a birseyler demistin.bence gayet iyi oturmus.ama biraz daha güzel bir kadin seçilebilrdi.Durtuk Onay
(15-01-2010, Saat: 22:39)dolunay yazdı: Bu kizin bacaklari çarpik mi ne Biggrin

banada biraz öyle geldi. ya da çok ince.kiz çok zayif yaa. tabi yagsiz tutsuz yemekleri götürürlerse böyle olur.bizim türklermi kebaplari baklavalari yesinler o zamn görürüz onlari.ele avuca gelsinler biraz.sonra yaslaninca burus burus oluyorlar. yiyiverin gariii Biggrin
Çok güzel bir kiz.Diziye tam oturdugunu düsünüyorum.Onay
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Daenambo'yu neden cezalandirmadi kafama takildi:atkilinc:
Chuncuyu da o getiriyor yetmezmis gibi.Ban
Prenses öldürdü çekildi kenaraSarhos
Daenambo gelir gelmez Mishil ve kardesi onu gönderdi.Ayrica cezalandirilmasi olayi su anda Duk Man'a bagli degil.Çünkü daha tahta geçmedi sadece prenses.Hem üstelik Alcheon bu konunun arastirilmasini istedigi zaman Mishil ben ikizler konusunu kapatayim sizde bu olayin arkasini birakin dedi açik açik ve kralda sessiz kaldi bu durumda.Tam artik yüzü gülcek diyordum ama simdi de Munno zorluk çikarmaya çalisiyo.Umarim Bidam durumu toparlamayi basarir yoksa düellodaki sike yüzünden yok yere Duk Man'in da basi agriyacak gibi.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Söylenecek söz yok Onay
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]
Çok seviyorum, rolünüde, oyuncunun oyunculugunuda. Favori karakterim Onay
Some of you may remember me...
Kadin hem güzel, hem geç , hem evli, hemde bir çoçuk annesi Smile Oyunculuguda gayet güzel masallah daha ne diyelim Smile Ben Bad Love dizisinide izlemistim o dizide gayet güzeldi Smile Basarilarininda devamini bekliyoruz Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi