Practical Korean Cooking/ Pratik Kore Yemekleri
![[Resim: 511n41g42plss500.jpg]](http://img408.imageshack.us/img408/373/511n41g42plss500.jpg)
Cilt: 208 sayfa
Yayın Evi: Hollym International Corp
Yıl: 1985
Dil: İngilizce
Bu kitap Kore mutfağının İngilizce yazılmış orijinal ilk yemek tariflerini sunuyor. 192 yemek tarifi ve kapsamlı 1026 öğretici renkli fotoğraf bulunduruyor. Bu, üç ayrı yemek kitabı – sağlıklı Kore yemekleri: kırmızı ve beyaz et, az yağlı Kore yemekleri:balık, kabuklu deniz ürünleri & sebzeler ve geleneksel kore yemekleri: atıştırmalıklar ve aperatifler. Sadece çok popüler ve çok iyi bilinen temsili yemekler değil, çok bilinen kore damak zevki. Temel içeriğin, hassas tatlar ve ince kombinasyonlardan oluşan, tüm damak zevkleri için eşsiz bir çekiciliği var. Kore yemeklerini öğrenmek isteyen herkes için büyük bir nimet.
Çeviri: hazal_
English
Hardcover: 208 pages
Publisher: Hollym International Corp
Year: 1985
Language: English
This book offers the first recipes of genuine Korean cookery written in English. It is comprehensive with 192 recipes and 1,026 instructional color photos. This volume is the cominbation of three individual cookbooks - Healthful Korean Cooking: Meats & Poultry, Low-Fat Korean Cooking: Fish, Shellfish & Vegetables and Traditional Korean Cooking: Snacks & Basic Side Dishes. Not only are the most popular and well-known dishes represented, but also many known only to the Korean palate. The delicate flavours and subtle combinations of basic ingredients have a unique appeal for all palates. Makes a great gift for anyone interested in learning Korean cooking.
Kaynak / Source
![[Resim: 511n41g42plss500.jpg]](http://img408.imageshack.us/img408/373/511n41g42plss500.jpg)
Cilt: 208 sayfa
Yayın Evi: Hollym International Corp
Yıl: 1985
Dil: İngilizce
Bu kitap Kore mutfağının İngilizce yazılmış orijinal ilk yemek tariflerini sunuyor. 192 yemek tarifi ve kapsamlı 1026 öğretici renkli fotoğraf bulunduruyor. Bu, üç ayrı yemek kitabı – sağlıklı Kore yemekleri: kırmızı ve beyaz et, az yağlı Kore yemekleri:balık, kabuklu deniz ürünleri & sebzeler ve geleneksel kore yemekleri: atıştırmalıklar ve aperatifler. Sadece çok popüler ve çok iyi bilinen temsili yemekler değil, çok bilinen kore damak zevki. Temel içeriğin, hassas tatlar ve ince kombinasyonlardan oluşan, tüm damak zevkleri için eşsiz bir çekiciliği var. Kore yemeklerini öğrenmek isteyen herkes için büyük bir nimet.
Çeviri: hazal_
English
Hardcover: 208 pages
Publisher: Hollym International Corp
Year: 1985
Language: English
This book offers the first recipes of genuine Korean cookery written in English. It is comprehensive with 192 recipes and 1,026 instructional color photos. This volume is the cominbation of three individual cookbooks - Healthful Korean Cooking: Meats & Poultry, Low-Fat Korean Cooking: Fish, Shellfish & Vegetables and Traditional Korean Cooking: Snacks & Basic Side Dishes. Not only are the most popular and well-known dishes represented, but also many known only to the Korean palate. The delicate flavours and subtle combinations of basic ingredients have a unique appeal for all palates. Makes a great gift for anyone interested in learning Korean cooking.
Kaynak / Source