13-02-2009, Saat: 17:17
angelus2097 siirin süper olmus gerçekten çok güzel tebrikler
Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum...
Taçsız Kral Metin Oktay
|
Poems That We Have Written for South Korean Stars
|
|
13-02-2009, Saat: 17:17
angelus2097 siirin süper olmus gerçekten çok güzel tebrikler
Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum... Taçsız Kral Metin Oktay
13-02-2009, Saat: 17:45
kore dizisi izleme bir kültür aliswerisidir bence
elinizden geldigi kadar çok izlenince reytingler her gün hawada gözükünce trt yayinlar bu dizi bitince baska bir dizisi içtenlikle bira sallamasyon oldu ama neyse ![]()
Askima...Tek Sevebildigim Kisiye...Uzakta Oldugu Kadar Kalbime En Yakin Olabilen Tek Kisiye ♥♥♥
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Part 1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bir kerecik olsun bak gözlerimin içine! Bak ve dal göz bebegimin yüzdügü ask havuzuna! Ve izin ver benimde o ask için olmasada mutluluk için parlayan gözlerine dalmama! Birkaç dakikacik olsun seviyorum de! Gerçek olmasa bile inandir beni sevdigine! Askin kiskacina yakalanmis bir aciyla kulagima fisilda "Seni Seviyorum!" sözcügünü! Birkaç saat olsun elimi tut sikica! Sanki birakmak istemeyen bir korkaklikla! Sanki bir daha elimi birakmayacakmis gibi sonsuz bir askla tut elimi! Bir sabah olsun gel uykumun sonuna! Beni özledigini belirtmek ister gibi! Sanki benim askima, benim ilgime ihtiyaç duyar gibi sefkatle uyandir beni! Bir öglen olsun siki siki saril bana! Saril ve hisset askimin ne denli güçlü oldugunu! Ve izin ver o gücü tasimanin ne denli zor oldugunu sanada yasatmama! Bir aksam olsun delicesine danset benimle! Hiç yorulmadan bütün isteginle danset benimle! Hislerin öyle demesede, vücuduna izin ver askini anlatmasi için! Bir gece olsun gerçege dönüstür rüyalarimi! Ertesi sabah bunun sadece rüya oldugunu zannettirecek kadar hayallerde yasat beni! Geceyi korkutup kaçirana, aski tutkudan aglatana kadar rüyalastir beni! Bir gün olsun asik oldugunu hissettir bana! Öyle büyük bir ilgiyle yanimda ol ki! Insanlarin gerçek olmayacak buldugu bir ask filminin içinde gibi hissettir bana! Bir hafta için sadece benimle ol! Nereye gidersem gideyim baktigimda sen ol yanimdaki! Korktugumda sarildigim, sevindigimde paylastigim, gelecegimi birlikte kurdugum sen ol! Bir ay için yanindaki olmama izin ver! Ilgilen veya ilgilenme önemli degil sadece izin ver bana! Nereye gidersen git yaninda aniden beni buluver! Bir yil için telefonumun bas ucunda ol umutla! Her telefon çaldiginda heyecanla aç telefonu bir asik gibi! Ve izin ver o asik heyecaninin tatli sesini dinleyip mutlu olmama! Son bir kez, sadece bir kerecik! Dudaklarimla dudaklarina anlatmama izin ver askimi! Askimin en ihtirasli ihtiyaçlarini, en masum duygularini kaziyayim o öpülesi dudaklarina-dudaklarimla ilk ve son kerecik! Ve bir ömür boyu! Gelmeyecegini bildigim sokagima, birgün geleceksin umuduyla bakmama, Atmayacagini bildigim mesajlarin umuduyla telefonumla uyumama, Olmayacagini bildigim yerlerde birgün orda olacaginin hayalini kurmama, Dokunmayacagini bildigim yerleri yinede dokunacaksin diye sana saklamama, Ve duymayacagimi bildigim o iki kelimeyi sadece senden beklememe, Izin ver olur mu!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Part 2 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ellerim titriyordu delicesine, sanki buz gibi bir sogugun içine dalmisçasina titriyordu hemde! Gözlerimden yaslar süzülüyordu... Heyecandan zaten sicacik olan yanaklarimi daha çok isitarak! Kalbim kafesin içine tikilmis vahsi bir hayvan gibi gögsümü delmeye çalisiyordu delirmisçesine! Nefesim ise kontrolsüzdü! Ve içinde çekici bir koku olan oksijeni çekip birakiyordum ritmsizce! Karnimda heyecanin kelebekleri uçusuyordu, belliki ask danslarini yapiyorlardi benim için! Mutlulugun kelimeleri agzimda dügümlenmis çözülmeyi bekliyordu senin için! Beynimde tek birsey yoktu ne yapmam gerektigiyle ilgili! Oda benim gibi saskinca bekliyordu birsey olmasini...Ki elbetteki bekleyecekti sahibini! Gözlerim irice açilmis karsisindaki imkansiz görüntüyü inceliyordu... "Gerçek mi? Degil mi?", der gibi! Dudaklarim kilitlenmisti sanki birbirine...Ayni açmak istemedigim sandiklar gibi! Ve sen sadece öylece duruyordun karsimda beni daha çok deli eden bir sessizlikle! Ben seni, sen beni bekliyordun ilkler için tepkisizce! Sonra aniden elini kaldirdin ve yanagima dokundun tepkimi görmek için dener gibi! Bense sadece dokunusunun hissettirdigi ürpertiyle irkilmistim ölümden uyanir gibi! Yanagimdaki sicakligi farkettigini anladigim ellerini hissetmek çok güzeldi! O tatli dokunusuyla elin yavasça hareket ediyordu ve anladimki gözyaslarimi silmek istiyordun ve elbetteki beni mutlu eden bir amaçti bu! Sonra istem disi bir sekilde elini tuttum engellemek istedigimi zannettirircesine! Avucumun içinde elin vardi simdi, en ufak noktayi hissedercesine! Engellemek ister gibi tuttugum elini birakamiyordum nedensizce! Ve sonra sadece ben istedigimde dokunabilirsin der gibi elini yanagima koydum yavasça ve sefkatle! Bana bütün cana yakinliginla bakiyordun gözlerinin sevgi piriltisiyla beni etkileyerek! Dudaklarinin kenarlarinda olusan çizgiler gülümsedigini gösteriyordu beni mutlu ederek! Bütün o heyecanim akip gitmisti o an benden, gözlerimde bir mutluluk pariltisi olusturarak! Ve benimde mutluluga daldigimi gören sen dislerinin bütün pariltisiyla mutlulugunu ilan ediyordun bana sefkatle bakarak! Bir anlik durmus olan gözyaslarim simdi bir daha durmayacagim der gibi akiyordu hizla yanaklarimdan süzülerek! Mutluluktan agliyor oldugumu biliyordun ama yinede gülümsemeyi birakmistin için sizlar gibi bakarak! Aniden kendine çekmistin beni saskinliktan çok beni güvende hissettirerek! Beni kollarinin arasinda sarmistin sikica korumak ister gibi! Ve ben bu mutlulugu öyle kalpten hissetmistim ki hiçkirarak agliyordum belirtmek ister gibi! Tam gözlerimi kapatip daha çok hissetmeye çalisirken sevgini! Açmistim karanliktan kurtulmak için çabucak gözlerimi! Ve "Gerçek" kalbime en derininden batmisti akan gözyaslarima ekleyerek yenilerini! Bunlarin hepsi bir rüyaydi ve elbetteki sen yoktun aradigim sevginle...(Yinede sükürler olsun Allah'ima, gördügüm için seni!) Hayal kirikligi çok acitiyordu canimi hemde çok büyük bir siziyla! Ama yinede mutluluk yakisiyordu böyle güzel bir rüyaya! Sildim o senden hatira kalmis olsada senin görmeni istemedigim gözyaslarimi sessizce! Ve aldim kollarimin arasina senin o özlem çektiren resmini, kapattim gözlerimi ve dua ettim Allah'ima seni bir kez daha yasayayim diye! "Belki tekrar yasarim veya devamini görecek kadar sansliyimdir, kim bilir!" diyordum! Ve iste bu umut yüzünden uyanmak istemiyordum ne kadar güzel olsada senden uzak olan bu dünyaya! Artik uyanik olsamda, gözlerimin ardinda birtek o bakisin var gerçek dünyada da! Ama biliyorum ki dünyanin en sansli insaniyim...Sana bu kadar yakin olabildim ve sevgini hissettim kollarinin arasinda! (Sükürler olsun ki!) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Seviyorum Seni! Kimse Anlamak Istemiyor Olsada! Kimse Anlayamiyor Olsada, Seviyorum! "Yakisiyorum, Yakisiyorsun!", Bunlar Umrumda Degil! Sadece Seni Istiyorum Hayatima Bütün Benliginle! Seni Hissediyorum Kalbimde Sadece Seni..."Sadece!" Sev Veya Sevme Buda Umrumda Degil Artik! Sadece Bu Özlemden Kurtulmak Istiyorum! Çünkü Zor Geliyor Seni Özlemek Kalbime! Ne Olur! Nolur Benim Ol! Sadece Birkaç Dakikaligina! Ve Söylememe Izin Ver... "Seni Çok Ama Çok Seviyorum!", Diye...♥♥♥ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Yaa çok iyi oldu bu benim gibi birilerinin oldugunu bilmek çok içimi rahatlatti ♥♥♥ ^-^ Su an çok mutluyum...Siirlerim sahisin ismini içermesede ben her okudugumda harfler bana Kwon Ji Yong ismini fisildiyor gibi ♥♥♥
05-04-2009, Saat: 21:10
askimin yazdigi siir:
RESIM Ben sadece renkli boyuyan kalemlerim olsun istemistim, cok degildi düsledigim, kendimden büyük degildi hayallerim, sadece seni cizmek istemistim, var olsun istemistim güvercin kuslari günesi istememistim karanlik resmimde, henüz kabasiyla kalan bu bahar resminde bir tek seni düslemistim günes diye, yeterdi bana sicakligin, aydinlatirda kagidimi bir bakisin, sen olsaydin resmimde, yeterdi bana hic kimildamiyan varligin… bir resim olsaydi hayat, cizseydim sevdigimi, silseydim begenmedigimi, cok sey degildi istedigim, boyuma asmazdi hayallerim, bir seni cizmek istemistim, var olsun istememistim sabahlar, karanliklarida sen aydinlat, senin cizdigin aydinliga cikmiyorsa, gel benim resmimide yirt at, sensiz anlar resimde kalsinlar…
12-08-2009, Saat: 16:37
Jun'a benden gitsin. William Shakespeare tam benlik bir siir yazmis
![]() 75. SONE Bir an sevinç duyarken, korkuyorum sonra hemen, Haydut yillar çalar götürür diye hazinemi; Bir an, basbasa kalmaktan öte bir sey istemezken, Sonra diyorum ki, alem niye görmesin sevincimi? Bazen, sana baka baka kendime çektigim ziyafetle, Doydum sanirken, bir bakisin açligiyla ölüyorum sonra, Senin bana verdigin ya da verebileceginden öte, Ne bir seyden zevk aliyorum, ne de çabaliyorum almaya. Iste böyle, her gün hem açliktan ölüyor, hem tikaniyorum; Ya oburca herseyi yiyorum, ya da hiçbir seye dokunmuyorum. William Shakespeare •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 (12-08-2009, Saat: 16:37)OneLeN yazdı: Jun'a benden gitsin. William Shakespeare tam benlik bir siir yazmissüper ya bu siir ayni zamanda benim vefasiz jangimada gitsin
12-08-2009, Saat: 16:56
(26-02-2009, Saat: 1:48)BBismyLife yazdı: [size=large]Askima...Tek Sevebildigim Kisiye...Uzakta Oldugu Kadar Kalbime Tebrik ederim canim çok yeteneklisin. Korea Fans Yaz yarismalarinda siir kategorisi var, yarismaya kesin katilmalisin. Belkide katilmissindir Oraya bekliyoruz seni artik rakip oluruz birbirimize![]()
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
12-08-2009, Saat: 17:01
Ben bunu kim Bum'in dogum gününde yazmistim. Kim Bum fan Klübe eklemistim ordan daha önce okumus olanlar olabilir. Tekrar eklemek istiyorum
![]() BUGÜN SENIN DOGUM GÜNÜN
Yagmur yüklü bulut misali yüregim, nereye bosanir? Çilginca kendinden geçercesine meçhul derdim. Yüregimin çosdugu feryatlarimin figana karistigi gönül yanginima bosaniverdi sagnaklarim. Yagan yagmur içimin tüm kirini arindirdi. Sonra içinde senin oldugunu anladim. Meger bu kalbe sen girince tüm isyanlarim, acilarim terki diyar etmis. Senin varligini fark ettikten her gün güzel, her gelen Hizir, açan çiçek bahari getirdi bana. Kararmaktan karanlikta oldugunu göremeyen gönlüme projektörü getirdin. Dünyam senle dönüyor artik, biliyorum var oldugunu nefes aldigini, bunu biliyorum ya mutluluktan içim bayram yeri oluyor. Güldügünde günesi getiren gülüsünle renkli ekran getirdin siyah-beyaz gören gözlerime. Artik renkleri de biliyorum bahari da. Benim baharim senin mutlugun. Sen mutluyken ben kisin ortasinda kir çiçeklerinin kokusunu aliyorum. Anlarim artik seninle güzel. Pahanin karsiligi yok, hiçbir terazi sana olan duygularimin agirligini ölçemez, sen hangi kefedeysen agir basan taraf orasi tartismasiz. Bugün her sey senin için harekette. Günes bugün senin için açti. Yagmur damlalari senin ismini söyleyerek asagiya indi. Rüzgar son sürat esti; her yürege ayri ayri seni haykirdi. Evet duyuyorum bak yine haykiriyor seni. Bugün seni söylüyor tüm sarkilar, tüm çiçekler sana sunulmak için açiyor. Bugün aslinda her gün gibi siradan bir gün. Bugünü dünden ve yarindan ayiran senin varligini müjdelemesi. Senin gelisin bugünü özellestirdi. Bu kalbi de digerlerinden ayiran senin sevgin oldu. Senin sevdani tasidigi için bu kalpte bugün gibi anlam buldu. Anlamsizliklari anlamlandiran, yasama sevincim, mutluluk iksirim,Kore sevdam . Yeni yasin hayirlara gark olsun. Dogdugun gün mutluluklara doydugun gün olsun. Rabbim her yil bu günü görmeni nasip eylesin. Dogum günün kutlu olsun. Iyi ki dogmussun, iyi ki varsin
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|