yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pick the Stars / 별을 따다 줘 (2010)
Pick the stars bölümlerini nasil izleyebilirim? Lütfen cevap verebilir misiniz?
Burdan degil canim ama www.ezgidizi.com yada www.asyadizi.com dan bi bak orlarda olmasi lazim bulamazsan tekrar yaz ilgilenirim.
Ben de 12 den sonrasini izleyemiyorum. Hiçbir yerde bulamadim dogrusu yardimci olursaniz sevinirim.
Izleyen arkadaslardan ricam.
Selamlar.

12.bölümden sonrasini izleyememe sebebin, artik iyice rahatsiz edici hale gelen, diger bölümlerin altyazilarinin henüz Türkçelestirilmemis olmasi.Dolayisiyla Türkçe altyaziya muhtaç olanlarin izleme ihtimalleri simdilik yok.Bu nedenle dizinin hayranlari aylardir bekliyor zaten.Eger ben ingilizce altyaziyla da izleyebilirim yol gösterin dersen tabii orasi kolaySmile)

Ben bu dizi için inat ederek Türkçe altyazilari bekleyenlerdendim.Ama 44 bölüm kimcheed radish cubes ve baska 2-3 diziyi daha ingilizce altyaziyla izledikten sonra bu inadimi sona erdirerek diziyi artik sonlandirma zamaninin geldigini düsünüyorum.Haftaya elimdeki diziler sonrasi önceligi buna vererek ingilizce altyaziyla bitirecegim.

Buradan bir elestiri olarak ( gönüllülük üzerine yapilan çeviri islerinde çevirmenlere herhangi bir sekilde kizmak anlamsiz ) sunu belirtmem gerek. Eger çeviriler yapilamayacaksa (hastalik is ders yogunlugu v.s. ) lütfen açikça duyurun ve baskalarinin çevirmeleri için gerekli ortam olussun.Altyazi sitelerinde bakiyoruz bir bilgi yok.Iste elestirim buna.Ben bunu çeviremeyecegim baska bir arkadas devralsin diye bir not görsek herkes ona göre bir önlem alacak bence.
Sükür bu dizinin de finalini görmek nasip oldu Smile Keyifle izledigim dizilerden birisiydi ancak final beklentilerime pekte uygun olmadi G.Korelilerin mutlu son anlayisi beni öldürüyor Biggrin

‎''Her hakiki aşk, umulmadık dönüşümlere yol açar. Aşk bir milad demektir... Şayet aşktan önce ve aşktan sonra aynı insan olarak kalmışsak,yeterince sevmemişiz demektir... Birini seviyorsan onun için yapabileceğin en anlamlı şey değişmektir...'' Tebrizli Şems

Diziyi su saat itibari ile bitirdim..Çok güzel eglenceli bir diziydi Onay Bazi yerlerde inanilmaz etkilendigimi söylemem gerek..Güldürdügü kadar aglatan,düsündüren bir hikayesi vardi..Sorumluluk,olgunluk ve bir annenin zorluklarini çok güzel anlatmis..Sikilmadan bitirdim diziyi ve kesinlikle izlemeyenlere tavsiye ederim Onay
çok begenerek izledim Smile izledigim 2.diziydi.
kiz çok tatli Smile
Müthis Bir Evlenme Teklifi Diyalogu

Bu kisim beni bayagi güldürmüstü. =) Basit kurgulu alisildik ama hos bir diziydi.
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

Bu diziyi izlemeye basliycam nasipse konusu ilgimi çekti bakalim nasilmis Smile
Yorum okumadan basliyorum her zaman ki gibi..
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
[Resim: fullsizephoto105653.jpg]

[Resim: fullsizephoto105654.jpg]

BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi