07-02-2011, Saat: 16:02
Çok begendim. Tesekkürler.
|
Photoshop'ta Çizim
|
|
07-02-2011, Saat: 16:16
Bir tane deneyecegim simdi.
![]() Umarim güzel olur. xD
07-02-2011, Saat: 16:26
Ben daha kagida resim çizemiyorum.
![]() Yeteneginize hayran kaldim tebrikler, ders için de tesekkürler.
07-02-2011, Saat: 17:10
(07-02-2011, Saat: 14:33)elmas(= yazdı: Ow süpersinizUc-Logic kullaniyorum ama Wacom almak istiyorum.. Tableti alali fazla olmadi aslinda ondan önce de mouse ile yapiyordum tabi bundan kat kat zor oluyordu.. (07-02-2011, Saat: 13:50)leeseo-jin yazdı: Baya zor isAslinda normal bir çizim ile tek farki dijital ortamda yapilmasi bunun disinda uygulanan tüm teknikler ayni daha zor görünmesinin nedeni bir karakalem veya yagliboya çalismasinda kullanacaginiz malzemelerin belli olmasi ancak photoshopta böyle birsey yok çok fazla gereç var ve bu dogal olarak aklinizi karistirabiliyor onun disinda en iyi yani daha kolay düzenleme yapabilmek ve hayal ettiginize daha yakin bir sonuç.. (07-02-2011, Saat: 14:53)iremruzgar yazdı: tam benlik bende karakalem portre çiziyorum,ama bunu hiç denemedim ilk basta zor görünsede alisinca kolay gelicektir aslinda çokta kolay diyemem .Resim çiziyorsaniz sizin için daha kolay olur sadece photoshoptaki yapimini anlamaniz yeterli.. Yaptikça kolay gelir mi bilemem ama aliskanligin verdigi bir hiz olabilir tabi bu hiz çokta fark edilir birsey degil benim ortalama bir çalismam 6-7 saat sürüyor ki detaylar varsa bu 12 saat hatta daha fazlaya bile çikabiliyor yani biraz sabir isteyen bir is.. __ Bu arada baska örneklerde koy demissiniz belki anlatimli olarak koyamam ama wip türü çalismalar ekleyebilirim.. Ayrica deneyenler varsa buraya ekleyebilirler nasil olduguna bakip küçük tavsiyeler verebilirim (: Wip: Tam olarak türkçe anlamini bilmiyorum ancak 'asamali çalisma' olarak bilseniz yeterli..
07-02-2011, Saat: 17:30
Benim yaptigimi gösteripde göz zevkinizi bozmak istemiyorum.
Çok komik oldu. :img-hysterical: Mahvettim Minho'yu. ![]() Gerçekten zor is.
Galerine baktim gerçekten çok kabiliyetli bir insansin. Benim de çizimim iyidir. Ama çizim tableti olmadan pcde çok zor görünüyor.
07-02-2011, Saat: 20:30
Tuallerle aram iyidir okul kursuna gitmistim ama bu biraz zor gibi..
Sasirtti beni. Tesekkürler..!
Seda & Min Ho
07-02-2011, Saat: 21:36
Konu için tesekkürler.Bir kere denemistim bunu gerçekten çok zor.Yetenek ve zaman isteyen bir is.Bir daha deneyecegim,bu sefer sizin anlattiginiz sekilde umarim becerebilirim.
11-02-2011, Saat: 3:14
(07-02-2011, Saat: 18:21)Orion-gng yazdı: Galerine baktim gerçekten çok kabiliyetli bir insansin. Benim de çizimim iyidir. Ama çizim tableti olmadan pcde çok zor görünüyor.Öncelikle tesekkür ederim.. (: Tabiki mouse ile zor ancak ben daha önce tablet kullanmadigim için biliyorum ince ayrintilari yapmaniz ve gerçege benzetmeniz zorlasiyor onun disinda ikisiyle de yapmak oldukça güç.. (07-02-2011, Saat: 21:36)LoveKorea yazdı: Konu için tesekkürler.Bir kere denemistim bunu gerçekten çok zor.Yetenek ve zaman isteyen bir is.Bir daha deneyecegim,bu sefer sizin anlattiginiz sekilde umarim becerebilirim.Daha ilk denemede bu tür seyler yapmaniz imkansiz hatta ben ünlülerden degil objelerden veya anime türü çizimlerden baslamanizi öneririm ama çogu kisi derste ünlü birisi üzerinde gösterdigim için hemen portrelerle yapmaya çalisiyor önce çiziminizi sonra renklendirme ve gölgelendirme gibi seyleri ayri ayri ögrenmeniz sonra bunu benim gösterdigim sekilde yapmaniz gerekli.. Okullarda resim dersi var ortaokulda belki çok anlatilmiyor olabilir ancak lisede mutlaka resim çizmeye nasil baslanacagi nasil renklendirme yapilacagi gibi seyler anlatiliyordur bunu bilgisayarda degilde normal bir çizim gibi düsünün çünkü yapacaginiz hersey dijital olmasi disinda ayni.. Digital painting veya speedpaint/ing yazarak 9-10 saatlik bir çalismanin hizlandirilip 3-4 dakkaya sigdirildigi videolari izleyebilirsiniz onun disinda çogu ders yapim sirasinin degisikligi disinda aynidir pek degisiklik olmadigi için ilerlemenizi saglamaz.. Denediginizde buraya koyun kötü veya iyi farketmez çalisma üzerinde soru sormak size daha yardimci olur bende anladigim için daha iyi bir açiklamada bulunabilirim.. Tekrar dedigim gibi ilk çalismanizda bu tür seyler beklemeyin ben anime ve manga düskünü oldugum için ilk basta bu tür çizimlerle basladim ilk yaptigim portre ise tam bir faciaydi hyun bin'i o hale getirdigim için kaç kere fotografina bakip özür diledigimi bilirim o yüzden çalismalarimi ilerletene kadar amerikali yildizlar üzerinde çalistim baska bir koreliyi o hale getirmeye gönlüm ve vicdanim razi olmadi (: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|