yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoScape Hakkinda Her Sey
Demin indirdim çok kullanisli bir program belli ama henüz birsey yapamadim (dogal olarak) burdan çok sey ögrenebilirim.
Tesekkürler arkadaslar kavradikça bende bildiklerimi yazacagim Smile
Love......Love...........Love................
Çok faydali bir bölüm olmus. Tesekkür ediyorum. Benim yapamadigim sey su imza gibi tasarimlar. PhotoScape'ten yararlanarak asagidaki imza gibi bir tasarim yapmak mümkün mü yoksa bu baska bir programla mi yapilmis. Yardimci olursaniz sevinirimSmile Yaz yarismalari tanitimin örnek olarak seçtim. BEn resimlerde türlü degisiklikler yapabiliyorum ama tek eksigim böyle tasarimlar.
[Resim: 21whhf.jpg]

(03-04-2010, Saat: 19:17)kamikaze yazdı: Bir sey soracagim peki photoscapeten resimleri birlestirebiliyor muyuz? Eger birlestirebiliyorsak nasil oldugunu anlatir misiniz acaba?

Bir de photoscape indirebilecegim bir site söyler misiniz lütfen?Durtuk

Bende belki resimle anlatirsam daha kolay olur diye düsündüm.

[Resim: 25akr2b.png]
[Resim: 1z1r5hu.png]
(04-05-2010, Saat: 19:21)dolunay yazdı: Çok faydali bir bölüm olmus. Tesekkür ediyorum. Benim yapamadigim sey su imza gibi tasarimlar. PhotoScape'ten yararlanarak asagidaki imza gibi bir tasarim yapmak mümkün mü yoksa bu baska bir programla mi yapilmis. Yardimci olursaniz sevinirimSmile Yaz yarismalari tanitimin örnek olarak seçtim. BEn resimlerde türlü degisiklikler yapabiliyorum ama tek eksigim böyle tasarimlar.

Aslinda bende merak ediyorum.Smile
Ama uzun zamandir Pohotoscape kullaniyorum.Sanirsamki örnekte gösterdigin gibi imza yapamiyorsun canim.Bence baska programlar kullaniliyor.

Photoscape'de resmin parlakligi vs. oynayip,yazi yazabiliyorsun diye biliyorum.Resimleri falan içiçe sokamiyorsun.Umarim yardimci olabilirim.

Gif tarzi bir seyler yapmak istersen Ulead gif animator programini önerebilirim.Ama o da tam sürüm degil.15 günlük deneme sürümü.Smile
(04-05-2010, Saat: 19:55)cilekess yazdı:
(04-05-2010, Saat: 19:21)dolunay yazdı: Çok faydali bir bölüm olmus. Tesekkür ediyorum. Benim yapamadigim sey su imza gibi tasarimlar. PhotoScape'ten yararlanarak asagidaki imza gibi bir tasarim yapmak mümkün mü yoksa bu baska bir programla mi yapilmis. Yardimci olursaniz sevinirimSmile Yaz yarismalari tanitimin örnek olarak seçtim. BEn resimlerde türlü degisiklikler yapabiliyorum ama tek eksigim böyle tasarimlar.

Aslinda bende merak ediyorum.Smile
Ama uzun zamandir Pohotoscape kullaniyorum.Sanirsamki örnekte gösterdigin gibi imza yapamiyorsun canim.Bence baska programlar kullaniliyor.

Photoscape'de resmin parlakligi vs. oynayip,yazi yazabiliyorsun diye biliyorum.Resimleri falan içiçe sokamiyorsun.Umarim yardimci olabilirim.

Gif tarzi bir seyler yapmak istersen Ulead gif animator programini önerebilirim.Ama o da tam sürüm degil.15 günlük deneme sürümü.Smile

O PhotoScape'yle yapilamiyor malesef.Photoshop gerekiyor.PhotoScape'yi biryerden buldum hem 15 MB çok az boyutu var kotaniz gitmez hemde çok güzel seyler yapilabiliyor Onay
Love......Love...........Love................
Çok tesekkürler..Bende bu programi kulaniyorum çok güzel
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl ♥
(19-09-2010, Saat: 16:54)koreli yesim yazdı: Arkadaslar yeni kesfettigim bilgiyi sizlerle paylasmak istedim. Photoscape ile ekranin resmini çekilebiliyoruz. Ben resimli olarak anlattim, benim çok isime yaradi umarim sizinde yarar. Onay Konu ile ilgili sormak istediginiz bir sey olursa sorabilirsiniz.Smile

Adim 1
[Resim: 86359096.jpg]

Adim 2
[Resim: 71360529.jpg]

Adim 3
[Resim: 30792600.jpg]

Adim 4
[Resim: 75007085.jpg]

(04-05-2010, Saat: 19:55)cilekess yazdı: Aslinda bende merak ediyorum.Smile

Ama PhotoScape'ylede gif yapilabiliyor. Onay

Ben resimli olarak gif yapmayi kisaca anlatmaya çalistim umarim isinize yarar. Smile

1.adim
[Resim: 86595501.jpg]

2.adim
[Resim: 75666522.jpg]

3.adim
[Resim: 33adm.jpg]

4.Adim
[Resim: 82169594.jpg]

5.Adim
[Resim: 60644590.jpg]

6.Adim
[Resim: 56291006.jpg]

7.Adim
[Resim: 51726775.jpg]

Ve gifimiz hazir iste ortaya böyle bir sey çikti. =)

[Resim: anigifhor.gif]

Eminim siz daha güzellerini yaparsiniz.Onay

Yardim için sagolun Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi