yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
(10-05-2009, Saat: 18:26)bi rain yazdı: ya kaç günden beri ugrasiyorum ama bir tane dogru düzgün imza yapamadim arka planin rengini bir türlü ayni renk olarak ayarlayamiyorum ben Ho Min yaptigi gibi bir imza yapmak istiyorum yaa lütfen bana yardimci olun

Nasil yapildigini bir önceki sayfada anlattim, imada kullanmak istedigin resimleri o sekilde yan yana koyup el isaretiyle biraz düzelteceksin o kadarSmile
çok tesekkür ederim yapabiliyorum artik =)
ama o el isareti ile resmi nasil düzeltiyorsunuz anlamadim çünkü ben düzeltemiyorum el isaretini seçince resim karma karisik oluyor
Bugündür yapmaya çalisiyorum ama nafile...eline saglik hilal ablam Biggrin seçilcim anlatdin ama ben anlamadim..simdi yapabilirim Biggrin
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(10-05-2009, Saat: 19:45)bi rain yazdı: çok tesekkür ederim yapabiliyorum artik =)
ama o el isareti ile resmi nasil düzeltiyorsunuz anlamadim çünkü ben düzeltemiyorum el isaretini seçince resim karma karisik oluyor

Dogrudur çok bozuldugu zamanlar oluyor, onu da su sekilde anlatmaya çalisiyim
[Resim: pha.jpg]
Resmin fazla bozulmamasini istiyorsan precise'ye tiklaman ve 50yi biraz düsürmen tarafimca tavsiye olunurBiggrin
[Resim: pho1c.jpg]
[Resim: pho2.jpg]
[Resim: pho3.jpg]
Ortada ayni rengi saglaniyor böylece, umarim faydali bir paylasim olmusturSmile
Hilal Abla'm çok sagol vallahi benim yoklugumda halletmissin..
Arkadaslar hepinizden özür diliyorum.. Okul ve iki tane abim oldugu için bilgisayarin basina geçmek benim için gerçekten zor oluyor.. Bu yüzden yetisemiyorum Sad Elimden geldigince size yardim etmeye çalisiyorum Sad
Benim yoklugumda Hilal Abla'da yardimci oluyor tabii Smile Ona tesekkür ederim... Bu aradada 3. derse bir türlü geçemedim Aglama Özellikle abimlerden bana vakit kalirsa hemen yapacagim...
Seçil Karatoprak
[Resim: yoon1.jpg]

bunu maski kullanarak yaptim nasil olmus dersler için çok tesekür ediyorum devamini bekliyorumOnay
çook sagolun ne zamndan beri imza yapmaya çalisiyordum sayenizde basardim Smile
yardimlariniz için tesekkürler =)
aydinlantigin için tesekürler eline saglik hilal
(11-05-2009, Saat: 4:20)ju yoo rin yazdı: [Resim: yoon1.jpg]

bunu maski kullanarak yaptim nasil olmus dersler için çok tesekür ediyorum devamini bekliyorumOnay

Güzel olmus eline saglikBiggrin

Baska ögrenmek istedikleriniz de varsa yazin, anlatmaya çalisalim arkadaslarSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi