yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
Emegine saglik seçil...bu programi önceden yüklemistim..ama nasil kullanacagimi bilmiyordum..sayende ögrenecegimmBiggrin

Bu arada canim bu programi ne idügü belirsiz sitelerden indirmemeliyiz...
PhotoFiltrenin sitesi var..sitesinden indirmeliyiz..Üstelik sitesinde Istedigin dile ait çeviri var..yani zorlanirsak yardimci oluyor Biggrin

PhotoFiltre Indirmek için Tikla !!!
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
(09-05-2009, Saat: 18:55)duygus yazdı: Emegine saglik seçil...bu programi önceden yüklemistim..ama nasil kullanacagimi bilmiyordum..sayende ögrenecegimmBiggrin

Bu arada canim bu programi ne idügü belirsiz sitelerden indirmemeliyiz...
PhotoFiltrenin sitesi var..sitesinden indirmeliyiz..Üstelik sitesinde Istedigin dile ait çeviri var..yani zorlanirsak yardimci oluyor Biggrin

PhotoFiltre Indirmek için Tikla !!!

Evet canim biliyorum ama verdigim linkte hiç birsey olmuyor bence... Ben 4 seneye yakin buradan indirdigim ile yapiyorum herseyi... Pek birsey oldugunu söyleyemem... Hem buradan bulup indirmesi zor oluyor bak su an bile bulamadim ben mesela Biggrin
Tesekkür ederim hayatim.. Saka bir yana sagol Smile
Seçil Karatoprak
Yükledim ama birsey olmadi Duygus Aglaelsalla
ben ordan indirmistim açilmisti benim ki Aglaelsalla Seçil sanirim haklisin sitesindeki güzel degil :S bide söyle bisey var benimki de ingilizceydi ama baska dile döndü...Ofkeli evden indiremem baska yerden giriyorum..burdada Photofiltreyi yeniden indirsem bilgisayar kapaniyor napcam ben yaaa Aglama Aglama Aglama
Joo Ji Hoon Fan Club
Yoon Eun Hye Fan Club
[Resim: imza1w.jpg]
Bu resmi de bu programla yaptim Biggrin MBC yazilarini yoketmeye çalistigimda sekil bozuluyordu Aglaelsalla ancak bu sekilde yapabildim
Hilal süper yapmissin Onay
Çaliskan ögrenci Biggrin 100 üzerinden 100 aldin Biggrin
Seçil Karatoprak
Nasil yaptin onu ya Smile Benim o el isaretiyle iki resim ortasini birlestirmem pek güzel olmuyor iki ayri renk olunca garip oluyor ya nasil yapabilirz baska?
Su el isareti parmak olan dimi? yanlis yapmiyorum yani Biggrin Dedigim gibi o el isareti sadece düz zeminde oluyor mozaikde filan kulanamayiz Durtuk onu baska bir yolu var mi Seçil'm? Aglaelsalla
Sagol benim sordugum soru su hani bir parmakli var bide düz elli siz hangisini kullaniyorsunuz acaba? Biggrin
(10-05-2009, Saat: 11:49)Zemheri yazdı: Nasil yaptin onu ya Smile Benim o el isaretiyle iki resim ortasini birlestirmem pek güzel olmuyor iki ayri renk olunca garip oluyor ya nasil yapabilirz baska?

Birlestirmek istedigin iki resmi ayri ayri photo mask ile etrafini ayni renge getirip birlestirdiginde oluyor uyum, ben imzamdaki resmi o sekilde yaptim.

(10-05-2009, Saat: 14:54)Narmo yazdı: Sagol benim sordugum soru su hani bir parmakli var bide düz elli siz hangisini kullaniyorsunuz acaba? Biggrin

Parmakli eli kullaniyoruzBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi