yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
(05-05-2009, Saat: 22:17)Narmo yazdı: Ben Melek sayesinde sevdim Allahrazi Sagol melegim Opucuk Biggrin
Biggrin Minik kraliçe*m sagol Opucuk
(05-05-2009, Saat: 22:25)wiseacre_daisy yazdı: Bence kullanilmasi çok rahat ve güzel bir program. Bende kullaniyorum.
Seçilcim sende çok güzel bilgiler vermissin, emegine saglik. Ellerin dert görmesin Allahrazi
Amin cümlemizin Biggrin Opucuk
(05-05-2009, Saat: 23:39)koreli_kiz_kore yazdı: ya ben bu 2. dersin 1. isleminde takiliyorum nasil yapacagim anlayamadim 2. resmi açarken diger resim kaboluyor! nasil yapabilirim?Durtuk

Nasil kayboluyor? Belki altinda kalmistir.. Gözüken resmi baska tarafa kaydir... Daha detayli bilgi ver canim anlamadim dedigini (:
Seçil Karatoprak
3.dersi beklemekteyim Onay Allahrazi
3.Derse kadar Brush falan bulursaniz iyi olur Biggrin Hatta ben isterseniz elimdekileri buraya koyayim.. Ilk sayfaya Smile
Seçil Karatoprak
Ögretmenim keske resim boyutlarini küçültseydiniz su programla, resimler açilmiyorAglaelsallaAglaelsalla
(06-05-2009, Saat: 21:49)Ho Min yazdı: Ögretmenim keske resim boyutlarini küçültseydiniz su programla, resimler açilmiyorAglaelsallaAglaelsalla

Evet ya kaç dakikadir açilmasini bekliyorum ama sadece resmin yarisi görünüyor...Sarhos
Some of you may remember me...
(06-05-2009, Saat: 21:54)eli yazdı:
(06-05-2009, Saat: 21:49)Ho Min yazdı: Ögretmenim keske resim boyutlarini küçültseydiniz su programla, resimler açilmiyorAglaelsallaAglaelsalla

Evet ya kaç dakikadir açilmasini bekliyorum ama sadece resmin yarisi görünüyor...Sarhos

evet ögretmenim ya resim boyutlarini küçültebilir misin ?yarim saat oldu açilmiyorAglaelsalla
arkadaslar bundan sonra derslere bende katiliyorum.programi tam olmasada çözmüs durumdayim.size yetistim sayilir. Onay
Tam aradigim programmis bu Biggrin çok tesekkürler 4_melek Onay derslerini sabirsizlikla beklicem Smile
[Resim: 2edqmh5.jpg]

Ya ben halen çözemedim su arka renkleri ayni yapmayi Aglaelsalla

[Resim: 1z70z0h.jpg]

Simdi oldu sanirim Durtuk
(06-05-2009, Saat: 22:28)ju yoo rin yazdı:
(06-05-2009, Saat: 21:54)eli yazdı:
evet ögretmenim ya resim boyutlarini küçültebilir misin ?yarim saat oldu açilmiyorAglaelsalla

Ay açilmiyor mu gerçekten Aglama Hâlâ açilmiyor mu? of üzüldüm simdi Aglaelsalla
Seçil Karatoprak

Konuyu Okuyanlar: