yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
Hangi yerden bahsettigini tam anlayamadim.. x|

Resimler de bir sorun oldugu için dersi yeniden ekliyorum..

~Ayri bir konu olarak anlatiyorum ayni seyleri diger ders içindeki yazida da uygulayabilirsin..

Yazi Yazma

[Resim: 5le4ja.jpg]
Resmimizi açtik. Yukaridaki T isareti yazi bölümüdür.

[Resim: 21muw3m.jpg]
Bu resimde görünen Kirmizi kutu içindeki bölüm Yazi tipi seçmemizi saglar.Mavi kutu yazi boyutunu,sari kutu ise yazinin kalinligi vs ayarlar.Yesil kutu renk ayari yapar.Siyah kutu içindeki Yazinin egikligini ayarlar ve pembe kutu içindeki alan yazmak istedigimiz yaziyi yazdigimiz yerdir.Örnegin; Katie Leung...

[Resim: 2bbfgl.jpg]
Yukaridaki resimde kirmizi içindeki Effect bölümü de adi üstünde efekt vermeye yariyor ..

[Resim: 2jbs2e9.jpg]
Effect bölümündeki kirmizi kutu resmin görünürlügünü azaltir ve ya çogaltir.Yesil kutu gölge verir,sari kutu harflerin etrafina çizgi çekmeye yarar.Mavi kutu yaziyi bulandirir,ve pembe kutu da resme doku verir.Pembe kutu içindeki alanin yaninda küçük bir dosya isareti var buradan istedigimiz dokuyu seçeriz.

Son olarak iste çalismam ;)
[Resim: 2d6jtw7.jpg]

[Su an bulundugum bilgisayardan dolayi kendim anlatamadim.. Arkadasimdan alinti yaptim ^^']
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Çok sagolun örnekler çok güzel sizin sayenizde imza yapmayi ögrendim Smile en kisa zamanda kendi yaptigim örnegimi de koyacagim Biggrin
Çok sagolun. Opucuk Insallah en kisa zamanda yapabilirim. Hersey için tesekkürler. Emeginize saglik. Allahrazi
Ya bende 3. Ders (Süslemeler ve Yazilar) bölümündeki brushlar çikmiyor.Yardimci olabilirmisiniz.

SHINee is my life
♥

Tesekkürler

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Bende de bu program yüklüydü ama pek bir sey yapamiyordum dersler çok güzel olmus bu arada resimleri parmakla dagitmak çok zevkliBiggrin
Verdiginiz brushlari photofiltre'de nasil kullanabilirm.Yardimci olur musunuz ?
[Resim: 16c1174.jpg]

Ilk imzam herkese hayirli ugurlu olsun Biggrin
Tesekkür ederim emegi geçen herkese Opucuk
Bende imza yapmaya basladim sizin sayenizde,hepinize çok tesekkür ederim.Yalniz benim bir sorunum var bilgisayarimda bulunan brushlarin haricinde baska yerden temin ettigim brushlar,kullanacagim zaman siyah oluyor brushlar için renk seçincede tek renk oluyor ve brushlarin bir manasi kalmiyor,biri bana bu konuda lütfen yardimci olbilir mi?
[Resim: 9340.png]
[/align]

daha ilk denemem o yüzden biraz çirkin oldu ama durmak yok ajaja Biggrin

çok sagol melek ablacim bunu ögrettigin çok iyi olduOnay

Allah tuttugunu kim jeon hoon eylesin Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi