yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Personal Preference / 개인의 취향 (2010)
Lee Min Ho hayranı olarak nasıl bu zamana kadar izlemeden bekleyebildim bilmiyorum.Tabi hala izlemeye başlamadım ama olumsuz yorumlar izleme isteğime engel oldu. Blush Bundan sonra pozitif yorumları göz önüne alarak izlemeye başlıyorum .Onay
Lee Min HoKalp

harika bi diziydi izleyin pişman olmazsınız .068.
(27-08-2012, Saat: 14:24)february yazdı: Lee Min Ho hayranı olarak nasıl bu zamana kadar izlemeden bekleyebildim bilmiyorum.Tabi hala izlemeye başlamadım ama olumsuz yorumlar izleme isteğime engel oldu. Blush Bundan sonra pozitif yorumları göz önüne alarak izlemeye başlıyorum .Onay

harika bi dizi sen olumsuz yorumlara bakma ilk bölümler biraz sıkıcıydı sadece gerisi süper
(27-08-2012, Saat: 14:24)february yazdı: Lee Min Ho hayranı olarak nasıl bu zamana kadar izlemeden bekleyebildim bilmiyorum.Tabi hala izlemeye başlamadım ama olumsuz yorumlar izleme isteğime engel oldu. Blush Bundan sonra pozitif yorumları göz önüne alarak izlemeye başlıyorum .Onay

Yukarıdaki yorumumdan sonra bir kaç bölüm izleyip ara vererek izlemeye devam ettim. Bugün fark ettim ki 1 Yılda 16 bölümü ancak izleye bilmişim. Biggrin Dizi izlenmeyecek kadar kötü değil ama ilk günden beri baş rol oyuncularını bir birine yakıştırmadığımdan ve duygusallığa daha ağırlık verdikleri için bana göre bir dizi olmamış.İyisi kötüsü ile Lee Min Ho için izledim. Şimdi sıra faith dizisinde Onay
(27-07-2013, Saat: 0:37)kim bum fanı yazdı:

harika bi dizi sen olumsuz yorumlara bakma ilk bölümler biraz sıkıcıydı sadece gerisi süper

Ya ilk bölüm yada son bölümler illa kötü olmak zorunda mı ya Sad Yorum için de teşekkürler. Onay
Böyle güzel bir dizi olamaz.İlk bölümden son bölüme kadar güldürüyor.Min Ho'nun olması da dizinin bana göre en önemli özelliği zaten. Biggrin İzlenmesi gereken dizilerden biri. Onay
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
bir dizi de lee min ho oynar da güzel olmaz mı? çok keyifli bir diziydi. herkesin izlemesi gerekir bence Biggrin
P ♦ A ♦ R ♦ K J ♦ U ♦ N ♦ G M ♦ I ♦ N
[Resim: 7m7voP.gif]

Heirs'e göre Lee Min Ho'yu bu dizide daha başarılı buldum. Lise öğrencisi rollerinden çok böyle rolleri daha fazla yakıştırıyorum Lee Min Ho'ya. Ama bir de bayan oyuncuları yaşına uygun seçseler iyi olacak. Smile O bakımdan en çok City Hunter'ı beğenmiştim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi