yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Personal Preference / 개인의 취향 (2010)
seyredeli çok oldu diziyi ama her bi yanini hatirliyorum nerdeyse Biggrin
Lee Min Ho gerçekten acayip yakisikliydi dizide, her ne kadar paçasinda duran pantolonlar giyse de sürekli Biggrin
.
.

[Resim: 1+TOP.gif]
lee min ho bu dizide acayip hacali.tam karakterinin adami olmus.süperrdi Happy0064Happy0064Happy0064
I LOVE YOU TAEMIN
çok basarili TIPLEMELER tam yerinde Biggrin ;)

çok güzell

Kendileri izledigim ikinci Kore dizisiydi. Çok da güzeldi. ^^ Tesekkürler. Smile
twitter x tumblr

Everytime i breathe, you surface in my thoughts.
But i know, i'm just another girl.
benimde önce bof sonra bu ssonra city hunter sonra personal preference ve simdi mackerel run lee min honun bütün dizilerini bitirmeyi düsünüyorum;)

Uzun zamandir kore dizilerini izliyordum ama yorum yapmiyordum korea fans'ta ..bu sene izledigim 5. kore dizisi...Çok degisik buldum konusun..hiç bir fikir edinmeden izledimm.Gerçi ben ne zaman kore dizisi ve film mi izlesem hiç bir bilgi edinmeden izlerimm..Hiç kimsenin duygu ve düsüncesi altinda kalmak istemiyom.. Angel
Her bölümde her karede sasirarak izliyommm...Lee Min Hoon 'a hayran olmamak elde degil.Bas rolde oynayan bayan oyuncuda gayet yakismis Lee Min Ho ya. Biggrin
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Sayisiz kore dizisi izledim ben böyle öpüsme sahnesi görmedim..Bu ne tutku bu ne istek sasirdim valla Blush[Resim: rtutyt.png]

Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Çok güzel bir film.

Tavsiye ederim.
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Dream High'dan sonra favori dizim. ^^

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi