yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasta / 파스타 (2010)
#51
[Resim: pasta400192.jpg]
[Resim: pasta400196.jpg]
[Resim: pasta400197.jpg]
[Resim: pasta400199.jpg]
[Resim: pasta400200.jpg]
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
#52
Basroldeki adama sinir oldum gelir gelmez bahanelerle mutfaktaki bütün kadinlari kovdu. Adam baliklari bile disi diye benim mutfagimda fazla yasayamaz diye kadin düsmanligini belli etti. Ben mutfagimda kadin istemem diye de tutturdu. Sonradan da zaten demesede hareketleriyle daha basindan ne oldugunu belli etmisti. Adami bogasim geldi ben bu adami hiç sevemedim. Adam bana çok antipatik geldi.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
#53
Tesekkürler ablacim...Smile
www
#54
Lee Sun Gyun'u tekrar izlemek keyifli. Oynadigi karakterde sik sik sinirlenip bagiriyor, bir de yürürken saga sola çok sallaniyor . 7.bölüme kadar izledim ancak Kore dilinde. En azindan Ingilizceye çevrilmesini bekliyorum. Bu dizide de sarki söyler mi acaba? Sesini ve oyunculugunu begeniyorum.
#55
Tanitim için tesekkürler...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

www
#56
Tanitim için tesekkürler.Onay
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
www
#57
Bilgi için tesekkürler, Türkçe izlendiginde gerçekten çok eglenceli bir dizi. Onay
#58
Ben de ancak 3 bölümünü izleyebildim. Ama gerçekten güzel bir diziydi. Yoo Kyung da devamli sordugu gibi sef 2.bölümdeki kadin tarafindan aldatilmis galiba o yüzden mutfakta bütün hirsini kadinlardan çikardi ve bütün kadinlari kovdu. Ama Yoo Kung çok inatçi çikti ve ne olursa olsun 3 yilini verdigi ve hayali oldugu bir yerden ne kadar kovulursa kovulsun yine de ordan gitmemeye kararli. Sef Yoo Kyung'a her bagirdiginda gidip onu bogasim geliyor.
Ben de gerçekten ikisinin de oyunculuklarini ve kendilerini çok seviyorum. Insallah diger bölümlerinin de türkçe altyazilari çikarda izleyebilirim. Sabirsizlikla bekliyorum.
#59
Yeni gözdem Pasta. Ben zaten yemekle ilgili seyleri severim ve bu çok sardi beni çok hosuma gidiyor. Biggrin
www
#60
Yeni basladim. Biggrin Güzel bir dizi.Yoo Kyeong masallah çok israrci.
Ben olsam o kadar dayanir miydim bilemiyorum. Biggrin
Diger oyuncularda gayet basarili.Tavsiye ederim. Biggrin Tesekkürler...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi