yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasta / 파스타 (2010)
Komik bir diziye benziyor gibi izleyelim bakalim.
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur
Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir...
Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir...
Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir...
Hayat ne gideni getirir
Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir
Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın...
Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
Bu diziyi izlemek istiyorum. Smile
(08-04-2010, Saat: 11:39)*melike* yazdı: Resimler ve tanitim için tesekkürler. Çok güzel bir diziye benziyor. Daha yayinlanmamis sanirim. Çiksa da izlesek. xD Ben de komedi ya da romantik komedi bir dizi sandim ama
romantikmis konusu.Biggrin Bakalim nasil bir dizi. Konusunu çok begendim ama. Smile

Hayir bu dizi yayinlandi ben 12. bölüme kadar izledim.Hatta kisin çikti izleyebilirsiniz çok eglenceli ve güzel bir dizi. Smile ( ayrica dikkat edin acayip makarnaya özendiriyor, bu diziyi izlemeye baslayinca hergün makarna yapip yiyesim geliyordu ). Biggrin
[Resim: pasta11d.jpg]
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Ben bu diziyi izledim, süper tavsiye ediyorum.Biggrin
[Resim: hs9ug9k.gif]
Ögrendigim iyi oldu merak ediyordum iyi mi kötü mü diye izleyecegim o zaman mutlaka... Smile
20 bölümmüs ama ancak 13'e kadar bulabildim.Tamamini izleyen var mi?
Insallah izleyebilirim tesekkürler.BiggrinBiggrin
Harika bir dizi bayildim....
Sef müthis biri biraz gicik ama müthis. Biggrin
Bu kizi bu dizi de sevdim hello my teacher da sinirimi bozuyordum fakat bu rolde çok iyi.Onay
Orada sos sefiydi galiba boynundaki artik ne deniyorsa kurdele mi? Mavi renkte olan korelilere benzemiyor pek...
Son olarak bitis müzigi harika...
Ilk bölümünü seyretmeme ragman bayildim bu diziye makarnalar, soslar, midyeler, karidesler agzimi sulandirdi sabah sabah istakozlara ne demeli canli canli pisiriyorlar ya izgaranin üzerinde hala kimildiyordu. Yapimcalismasi
Lee Sun Gyun oynuyormus, çok sevimli birine benziyor, bu dizisini de izlemek istiyorum. Onay
Hem pasta, çörek islerini de severim yani. Abaza Mutlaka izlemeliyim. Biggrin
Emegine saglik. Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi