yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pasha Kebap
(15-12-2008, Saat: 2:28)melissaa yazdı: Evet çok lüks bir yer... Artik çok paran olursa gidersin Sinan. BiggrinBiggrin Sonuçta Türk yemegi var orada. Biggrin Biggrin

Her gün Türk yemegi yiyorum zaten. Kore'ye Türk yemegi yemek için mi gidiyorum sanki. Amaç ne? Koreli gibi yemek, Koreli gibi içmek. Onay Biggrin
(15-12-2008, Saat: 2:30)Wando yazdı:
(15-12-2008, Saat: 2:28)melissaa yazdı: Evet çok lüks bir yer... Artik çok paran olursa gidersin Sinan. Biggrin Biggrin Sonuçta Türk yemegi var orada. Biggrin Biggrin

Her gün Türk yemegi yiyorum zaten. Kore'ye Türk yemegi yemek için mi gidiyorum sanki. Amaç ne? Koreli gibi yemek, Koreli gibi içmek. Onay Biggrin

Olsun canim sen Türksün sonuçta... Canin arada Türk yemegi de yemek ister... Hep Kore hep Kore nereye kadar... Biggrin Biggrin Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Sinan'a katiliyorum. Kisa vadeli gezmek için Kore'ye gidersem, ben de bu restauranta gidip yemek yemezdim. Uzun süreli gidersem elbette sik sik ugrardim. (Bütçemin durumuna göre tabi ) Oldukça sik bir restaurant,yemekler konusunda da iddiali. Umarim Koreliler restauranta ilgi gösteriyorlardir. Gerçi ilgi görmese yaklasik 7 yil açik kalamazdi.

Tesekkürler canim çok güzel tanitmissin.
Hakkınızı helal edin. ~
Kendini belli eden bir restaurant.... Türk kebabi Allah'im o kadar lezzetli birsey ki tüm dünya taniyor. Smile Güzel bir tanitim olmus Melisa emegine saglik. Smile
Süper bir mekan. Yemeklerin sunumu da çok sik. Paylasim için tesekkürler. Smile
Tek kelimeyle harika bir tanitim olmus tesekkürler ablacim. Smile
Some of you may remember me...
Çok hos bir mekan... Özellikle menüdeki tatlidar harika gözüküyor. Biggrin
Tesekkürler Melisa abla böyle güzel bir restauranti bizlere tanittigin için... Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Muhtesem! Biggrin Tesekkürler. [Resim: pucca.gif]
Tesekkürler çok güzel bir mekan ee... birde kebap olunca yemede yaninda yat. Biggrin
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi