yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Sun Ja / Sunny - Jang Ja Yun
Yazık ya, çok da güzelmiş. Kim bilir ne geldi başına. Allah korusun herkesi.
Güzel kızmış. Neden böyle bir şey yaptı, kim bilir?
''Come back again.''
Depresyon tedavisi görüyormuş galiba.
Hiçbir sey için ölmeye değmez. Yine de üzüldüm ya.
Uzun süredir depresyondaymış. İş yeriyle de sorunları varmış. O yüzden intihar ettiği söyleniyor. Bütün BOF ekibi cenazedeydi.
Jang Geun Suk Fan Clup
Böyle bir şey buldum.

Alıntı:Jang Ja Yun (intihar eden kız) depresyondaymış arkadaşlar. Dışarıdan ne kadar neşeli görünse de yalnız kalma ve arkadaşlarını kaybetme korkusu varmış. Ve bu çok aşırıymış. Ayrıca menajerlik ajansıyla ve televizyonla ilgili problemleri varmış. Ölmeden önceki gün yakın bir arkadaşına çok yorulduğunu ve artık ölmek istediğini söylemiş.

[Resim: swscan00002002.jpg]

[Resim: swscan00001001.jpg]

Çok üzüldüm kıza. Vatan Gazetesi'ne haber olarak çıkmış.
Duyunca bende şok oldum ya.
Eğer basit bir rol için bu kıza bunları yaptıysalar, Jandi ve Ga Eul rolü için onlara neler yaptılar diye aklımdan geçirmiyor değilim. Tabi illa böyle olacak değil ama insan yinede düşünüyor.
İnanamıyorum, çok şaşırdım. Nasıl yapar böyle bir şeyi bu menajer ya. Ofkeli Diğer intihar eden ünlülerinde dosyalarınada tekrar bakılıyormuş, umarım o olayların altındanda böyle kötü bir şey çıkmaz.

İnanamıyorum ya! Ne biçim bir insan bu.

İşte Jang Ja Yun'un cenaze töreninde çekilen birkaç fotoğraf. Aglama Tabi ki Boys Over Flowers oyuncularıda oradaymış.

[Resim: 62620922.jpg]

[Resim: 2009030807223011151.jpg]
Seçil Karatoprak
Uzakdoğu ile de ülkemizin ilgilenmeye başlaması iyi bir şey ama keşke böyle bir haberden dolayı olmasaymış. Keşke böyle bir şey olmasaymış. cry
Keşke daha güzel haberler de verseler. Hem böyle Uzakdoğu'yu tanıma firsatları olur bizim insanlarımızın da. Smile
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi